Br Bikes

Alcalde Reig, 5. 46006 Valencia

Zona turística: 
Ciutat de les Arts i Oceanogràfic

 

A BR Bikes ens dediquem a la venda, reparació i lloguer de tot tipus de bicicletes: elèctriques, Brompton, plegables, urbanes, fixies… Oferim un servei integral d’assessorament professional continuat i garantia en totes les compres i reparacions. La nostra garantia consisteix en el manteniment, reparació i ajust de la teua bicicleta sense cap tipus de cost i per a sempre. Perquè a BR Bikes la prioritat eres tu i la teua bicicleta.

Som especialistes en bicicletes elèctriques, urbanes, Brompton i clàssiques, i treballem amb els millors proveïdors del sector. Siga quin siga l’estil de bicicleta que busques, a BR Bikes el trobaràs, ja que disposem de prop de cent bicicletes en stock per a que pugues veure-les i provar-les.

També disposem d’una gran varietat de models de bicicleta elèctrica i som capaços de satisfer qualsevol necessitat. Actualment a BR Bikes oferim l’opció d’equipar amb vehicles elèctrics, sostenibles i econòmics col·lectius com ajuntaments, cossos de policia, empreses de missatgeria…

Si busques bici, una reparació o assessorament, BR Bikes es la teua tenda.

 

Interest data

TELÈFON: 
+ 34 963 819 047
EMAIL: 
info@brbikes.es
INFORMACIÓ D'INTERÉS: 

Dilluns a Divendres, de 10:00h a 21:00h (no tanquem a migdia)
Dissabte, de 10:00h a 14:00h

Com arribar

Bus: 
40
95