Port de València

Creuers

València és un destí cada vegada més atractiu per al turisme de creuers. Vora de 400.000 passatgers utilitzen aquesta porta d'entrada a la ciutat anualment. Arribar a València per mar, observant com la ciutat va prenent forma lentament, endevinant la silueta de l'edifici del Vetles e Vents i amb sort, coincidir amb les barques de pesca que arriben a port cada dia a les quatre de la vesprada és una de les millors maneres d'aproximar-se a l'urbs.

El port de València disposa de dos molls que permeten atracar a vaixells de fins a 300 metres d'eslora i altres tres molls situats en la zona de l'ampliació nord per a aquelles naus que superen aquesta mesura. En aquests últims hi ha una parada de taxis i un shuttle intern del port que acosta als passatgers a la Terminal. Des d'ací, els creueristes poden arribar al centre amb taxi o amb les línies 4 i 19 d'autobusos municipals i a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb l'autobús 95. La ciutat és un destí perfecte per als creueristes, ja que en tan sols deu minuts poden arribar des del port al casc històric, aprofitant al màxim les hores de què disposen. La Marina de València és un altre dels grans atractius amb què compten els passatgers que atraquen al port. Un espai que es va transformar per a la celebració de la 32a America's Cup en 2007, convertint la zona en una de les més dinàmiques de la ciutat i en la que es combina una magnífica oferta gastronòmica i d'oci amb un parc empresarial en què s'ubiquen algunes de les empreses més rellevants de la Comunitat.

El barri La Malva-rosa i la seua extensa platja d'arena fina encara conserva part de l'encant que va immortalitzar Joaquín Sorolla en les seues pintures. Els viatgers que arriben a València amb creuer poden recórrer el passeig i disfrutar d'un bany en les transparents aigües mediterrànies abans de continuar la travessia. Tant a la platja de la Malva-rosa (junt amb l'hotel Balneari Les Arenes) com al port (només obert durant les escales) , hi ha oficines turístiques on el nostre personal li orientarà en el seu recorregut per la ciutat. En aquestes TOURIST info, es pot adquirir la VLC Tourist Card amb què el viatger podrà utilitzar tota la xarxa de transport públic de forma gratuïta sense límit de viatges durant 24, 48 o 72 hores, a més d'entrades gratuïtes a museus i monuments municipals i descomptes en museus, botigues i restaurants.

INFORMACIÓ D'INTERÉS: 

El port de creuers es troba a 6 km del centre. Disposa de Shuttle intern del port que acosta als passatgers a la Terminal del port.

Per a anar al centre: Autobús 4 (Manuel de Soto)

Per a anar a la Ciutat de les Arts i les Ciències: Autobús 95 (Manuel de Soto)

Per a anar a la platja: Autobús 95 (Manuel de Soto)

Parades de taxi.