Informació Coronavirus a València

Situació Coronavirus en València 

L'emergència sanitària causada per la pandèmia del COVID-19 ha portat al Govern a decretar l'estat d'alarma en tota Espanya com a mínim fins l'11 d'abril. Si estas de visita a València, la nostra recomanació és que romangues en el teu allotjament fins al dia que tenies previst tornar a casa. Si tenies pensat vindre en les pròximes setmanes, consulta amb la teua agència de viatges o aerolínia com cancel·lar el teu viatge. L'objectiu és evitar la propagació de la malaltia i és responsabilitat de tots.

Només està permés eixir al carrer per a fer compres de primera necessitat (supermercats i farmàcies), anar al metge, al banc, a treballar o tornar a la teua residencia habitual. Està prohibit l'accés a les platges i jardins. 

Trobaràs pràcticament tot tancat: centres culturals, museus, teatres, cinemes, biblioteques, sales d'exposicions, instal·lacions esportives, la Ciutat de les Arts i les Ciències, Bioparc, bars, locals d'oci i restaurants de la ciutat.

El metro i els autobusos de l'EMT funcionen amb normalitat. En els autobusos cal accedir per la porta central i no s'admetrà el pagament en efectiu dels bitllets (sol abonament o València Tourist Card).

Xat en directe per a resoldre els teus dubtes

Hem tancat les oficines de turisme, però els nostres informadors turístics estan disponibles a través d'un xat en directe per a resoldre els dubtes que tingues relacionades amb la teua visita a València en el següent horari: 

  • De dilluns a dissabte, 9h00 a 14h00
  • Diumenges i festius, de 10h00 a 14h00


Fora d'aquest horari, pots emplenar el formulari del xat i els nostres informadors atendran les teues peticions. Podràs enviar la teua consulta a qualsevol hora, qualsevol dia de la setmana.

 
Consulta les últimes informacions dels organismes oficials:

Autoritats nacionals

Ministeri de Sanitat. Malaltia per nou coronavirus, COVID-19

Secretaria d'Estat de Turisme. Informació per a viatgers.

 

Autoritats Regionals

Conselleria de Sanitat. Coronavirus.

 

 

ORGANISMES INTERNACIONALS

 

Organització Mundial de la Salut

 

Organització Mundial de l'Turisme

Si durant la teva visita a València mostres símptomes com febre, tos seca, mal de coll o al pit, i dificultats per respirar, per favor:

  • Mantingues la calma
  • No isques de la teva habitació o apartament
  • Posa't en contacte per telèfon amb el personal del teu allotjament, o crida al 112 o a l'900.300.555
INFORMACIÓ D'INTERÉS: 
FAQ Covid-19