Sol·licitud d'admissió

Formulario para solicitud de admisión

Les dades personals divulgades pels usuaris en els formularis inclosos en aquest lloc web estan protegits per les disposicions establertes per la legislació vigent sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre) i, per aquest motiu, s'inclouran en un fitxer, registrat amb l'Agència de Protecció de Dades sota la responsabilitat del TURISME DE VALÈNCIA i del Bureau de Convencions. Aquestes dades personals seran utilitzades per l'Oficina de Turisme de VALENCIA i Convention Bureau per a finalitats comercials i promocionals, inclosa la publicitat electrònica que pugui ser d'interès per a l'usuari, en particular la informació sobre la ciutat de València.
    

    
Si no voleu rebre aquest tipus d'informació, si us plau, deixa l'opció "Vull rebre el butlletí d'Ofertes" que no està seleccionada, que apareix als formularis de sol·licitud d'informació inclosos a les nostres pàgines.
    

    
L'Usuari pot exercir els drets d'accés, rectificació i, si escau, cancel·lació trucant al telèfon (34) 963 390 390; per correu electrònic visitvalencia@visitvalencia.com o escrivint a: Cortes Valencianas 41, 46015 València (Espanya).
    

    
D'acord amb la política de TURISME DE VALÈNCIA i la Mesa de la Convenció sobre protecció de dades de caràcter personal i mesures de seguretat, les dades estan protegides per la legislació vigent sobre aquest material; és confidencial i només es pot accedir per persones degudament autoritzades per als fins indicats en aquest document.

Zona Asociados

Conectar con Facebook

Connect via your social network