Associar-se a Turismo Valencia

Associar-se a Visit Valencia té molts avantatges

1. Contribuir a la promoció turística de VALÈNCIA.

2. Situar el seu negoci en una posició privilegiada des d’on arribarà a milers de turistes que visiten la nostra ciutat, mitjançant suports de promoció, de màrqueting i de comunicació atractius i innovadors.

3. Lligar la imatge de la seua empresa a la marca VALÈNCIA, la ciutat de moda. Una atractiva destinació mediterrània, símbol de tradició i d’avantguarda, on es celebren esdeveniments internacionals rellevants i cobejats.
 

Què oferim?
 

Publicitat per a la seua empresa a través de la nostra pàgina web, tant en la seua secció turística com en la professional i un servici de reserva i de compra en línia per a hotels.

Aparéixer en les nostres publicacions turístiques, professionals i en les guies digitals.

Descomptes i condicions especials en la contractació d'espais publicitaris.

Accés a informació d'interés comercial: A través del correu VISIT VALÈNCIA INFORMA, li comuniquem totes les activitats promocionals que es van organitzant, i tindrà l'oportunitat de participar en aquelles que siguen del seu interés. Accés a les fitxes informatives dels congressos més destacats.

Participació en activitats de promoció turística. Possibilitat de participar en viatges de familiarització, visites d'inspecció i visites de premsa que es realitzen en la ciutat. Tindre ocasió de participar en aquelles accions que VISIT VALÈNCIA realitze, tant a escala nacional com internacional, per a promocionar València com a destinació turística o de negocis.

Comercialització dels seus servicis en les nostres oficines d'informació, estratègicament situades. València al teu abast amb… Valencia Tourist Card, una targeta pensada per als turistes i l'objectiu de la qual és promoure i facilitar la visita a nombrosos atractius de València, de manera ràpida i còmoda. Participe com a "Punt d'utilització", oferint un descompte al turista. Deduccions fiscals per a la seua empresa, atés que l'aportació es realitza a una Fundació sense afany de lucre.

El percentatge de deducció en quota per a Persones Jurídiques és del 35% (amb el límit del 10% de la base liquidable). Aquesta deducció s'incrementa al 40% per a les donacions realitzades a una mateixa entitat pel mateix o superior import durant almenys tres anys. Per al 2015 aquest percentatge serà del 38%. En el cas de Persones Físiques és del 75% sobre els primers 150€ aportats i del 30% sobre la resta (amb el límit del 10% de la base liquidable). Aquesta deducció s'incrementa al 35% per a les donacions realitzades a una mateixa entitat pel mateix o superior import durant almenys tres anys. Per al 2015 aquest percentatge serà del 32,5%.

Zona Asociados

Conectar con Facebook

Connect via your social network