CA DUART
Direcció:
Ciscar, 22 46005 Valencia
Correu electrònic: ca.du.art@hotmail.com
Telèfon:
+34 963 332 812
General:

Horari: de dilluns a diumenge de 13:00h a 16:30h i de 21:00h a 23:30h. Situat en carrer pla sense obstacles amb paviment homogeni. Menú adaptat per a celíacs, vegetarians i diabètics amb avís previ. Permet l'accés de gos guia. 

Auditiva:

Accés:

Porta parcialment envidrada. 

Saló Menjador:

No compta amb taules redones. Porta d'accés parcialment envidrada. 

Terrassa:

No compta amb taules redones. 

Lavabos:

Sense sistema visual lliure/ocupat. Sense banda lliure inferior a la porta de la cabina. 

Física:

Aparcament:

Hi ha dues places públiques pròximes reservades al carrer Comte d'Altea, amb senyalització vertical i horitzontal. Places públiques reservades al pàrquing públic del carrer Borriana, amb itinerari accessible fins al restaurant. 

Accés:

Entrada principal amb escaló de 17 cm d'altura, salvat per rampa de 9,3% d'inclinació, 110 cm de longitud i 132 cm d'ample. Ample lliure de pas de la porta de 80 cm. Obertura cap a l'exterior per mitjà de tirador situat a 94 cm d'altura. 

Saló menjador:

Accés sense desnivell. Paviment homogeni i antilliscant en sec i en mullat. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Espai lliure de pas entre taules de amb estrenyements de 26 cm. Sense possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Taules d’un peu i de quatre potes, sense travesser, a 74 cm d'altura. A la part inferior, 69 cm d'alt, 69 cm d'ample i 72 cm de fons. 

Terrassa:

Accés sense desnivell. Paviment homogeni i antilliscant en sec i en mullat. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Espai lliure de pas entre taules de 100 cm. Sense possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Taules de quatre potes. A la part inferior, 74 cm d'alt, 73 cm d'ample i 72 cm de fons. 

Lavabos:

Hi ha una cabina adaptada unisex al lavabo de dones. Paviment antilliscant. Porta del lavabo corredissa amb manilla tipus C, amb 88 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. Davant i darrere de la porta hi ha un espai igual o superior a 150 cm. En cas d'emergència, el forrellat no permet obertura des de l'exterior. Dins de la cabina es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Lavabo de 85 cm d'altura sense pedestal, amb 74 cm d'altura lliure inferior i 30 cm de fons. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Aixeta monocomandament. Espill no inclinat amb vora inferior a 120 cm del sòl. Seient de l'inodor a 42 cm d'altura. Barra de suport abatible a l'esquerra, situada a 70 cm d’altura. Sense sistema d'alarma dins de la cabina. 

Visual:

Accés:

Porta de vidre sense senyalització visual d'alt contrast. Entrada amb escaló de 17 cm d'altura, salvat per rampa de 9,3% d'inclinació, 110 cm de longitud i 132 cm d'ample. Inici i fi de rampa no senyalitzat amb bandes tàctils i visuals. Paviment antilliscant. 

Saló menjador:

Itinerari sense desnivells i lliure d'obstacles, amb paviment sense celles, antilliscant i homogeni. No hi ha una carta ja que al restaurant oferixen dos menús a triar. Tampoc hi ha una carta en Braille. Il·luminació homogènia. 

Terrassa:

Itinerari lliure d'obstacles. Paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Il·luminació homogènia. 

Lavabos:

Porta del lavabo contrastada respecte a la paret. Il·luminació homogènia sense temporitzador. Paviment antilliscant. Sense obstacles ni elements volats sense senyalitzar.