NOU GOURMET
Direcció:
Taquígrafo Martí, 3 46005 Valencia
Correu electrònic: Info@nougourmet.com
Telèfon:
+34 963 810 404
General:

Horari: 12:30 a 16:30h i 20:00 a 00:00h. Situat en carrer sense desnivells i amb paviment dur i homogeni. Oferix menú per a celíacs i vegetarians. Permet l'accés de gos guia. No hi ha rètols homologats amb informació sobre les diferents estances de l'establiment. 

Auditiva:

Saló Menjador:

Compta amb quatre taules redones amb capacitat per a sis o huit persones. 

Lavabos:

Tancament de la porta de la cabina sense sistema visual ocupat/lliure. Porta de la cabina sense banda lliure inferior. 

Física:

Aparcament:

Hi ha places públiques reservades a l'Av. Antic Regne de València, a 200 m del restaurant. 

Accés:

Ample lliure de pas de la porta de 180 cm. Obertura permanent cap a l'interior per mitjà de tirador situat a 70 cm d'altura. 

Barra:

Itinerari accessible des de l'entrada del restaurant. Barra no adaptada de 130 cm d’altura. 

Saló menjador:

Accés sense desnivells. Paviment sense ressalts i antilliscant. Sòl homogeni. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Espai lliure de pas entre taules de més de 90 cm amb possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Taules rectangulars, mòbils, amb pota central i de quatre potes, de 85 cm d'altura, 76 cm d'espai lliure inferior i 80 cm de fons. Barra de 100 cm d'alt, 90 cm d'espai lliure inferior i 10 cm de fons. Espai de circulació lateral de 130 cm amb possibilitat de recolzar la safata durant tot el recorregut. Aliments i objectes situats a 130 cm d'altura. 

Lavabos:

Una cabina adaptada al lavabo de dones amb itinerari accessible. Senyalització en porta amb símbol homologat. Paviment antilliscant. Porta del lavabo sense desnivell, corredissa, d'obertura amb manilla tipus C, amb 100 cm d'ample lliure de pas. Porta de la cabina amb 130 cm d'espai a l’exterior i 100 cm en interior. Dins de la cabina no es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Lavabo de 80 cm d'altura, sense pedestal, 60 cm d'altura lliure inferior i 60 cm de fons. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Aixeta monocomandament. Vora inferior de l'espill a 90 cm d'altura. Espai d'accés a l'inodor de 53 cm pel costat dret, 80 cm per l'esquerre i 145 cm de frontal. Seient de l'inodor a 40 cm d'altura. Sense sistema d'alarma dins de la cabina. 

Visual:

Accés:

Accés sense desnivell. Paviment antilliscant. 

Barra:

Itinerari sense obstacles des de l'entrada del restaurant. Barra de 130 cm d'altura. 

Saló menjador:

Paviment antilliscant i homogeni, sense escalons aïllats. Sense elements volats que obstruïsquen la circulació. La carta compta amb textos en grans caràcters i d'alt contrast cromàtic. No està disponible en Braille. 

Lavabos:

Lavabos de dones senyalitzats amb pictogrames homologats, sense contrast cromàtic i tàctils, situats a 150 cm d'altura. Porta del lavabo contrastada respecte a la paret. Il·luminació homogènia sense temporitzador. Paviment antilliscant.