DOLIUM
Direcció:
Emili Panach i Ramos, 4 acc 46020 Valencia
Correu electrònic: somelgar@hotmail.com
Telèfon:
+34 963 930 709
General:

Horari: de dimarts a dissabte: dinars de 13:30h a 17:00h, i sopars de 21:00h a 24:00h. Diumenge i dilluns tancat tot el dia. Situat en carrer pla sense obstacles i paviment homogeni. Oferix menú per a celíacs, vegetarians i diabètics, amb previ avís. Permet l'accés de gos guia i disposa d'àrea de fumadors a la terrassa. Hi ha senyalització contrastada, en relleu amb pictogrames homologats, amb informació sobre espais i itineraris. 

Auditiva:

Accés:

Porta totalment envidrada. 

Saló Menjador:

Compta amb sis taules redones i sis quadrades. Porta d'accés totalment envidrada. Hi ha rètols homologats amb informació sobre les diferents estàncies i itineraris de l'establiment. 

Lavabos:

Tancament de la porta de la cabina sense sistema visual ocupat/lliure. Porta de la cabina sense banda lliure inferior. 

Física:

Aparcament:

Reservades unes quantes places públiques de 220x450 cm. Amb senyalització vertical i horitzontal, una al carrer Emilio Panach i Ramos Milo a 10 m de distància, una altra al carrer Vicente Barrera Cambra a 100 m de distància i una altra al carrer Vera 250 m de distància. Amb itinerari accessible, de paviment homogeni fins al restaurant. Àrea d'acostament superior a 120 cm per costat dret i per costat esquerre. Places públiques reservades situades al pàrquing públic de l'avinguda Primat Reig a 400 m del restaurant. Amb itinerari accessible fins a restaurant. 

Accés:

Entrada principal amb rampa de 5% d'inclinació, 130 cm de longitud i 260 cm d'ample. Ample lliure de pas de la porta de160 cm. Obertura cap a l'interior per mitjà de tirador situat al llarg de tota la porta. 

Barra:

Itinerari accessible des de l'entrada del restaurant. Barra de 105 cm d'altura. Altura baix barra de 94 cm i 60 cm de fons. 

Saló menjador:

Accés sense desnivell. Paviment sense ressalts i antilliscant en sec i en mullat. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm Espai lliure de pas entre taules de més de 120 cm. Possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Taules de quatre potes, sense travesser. A la part inferior, 77 cm d'alt, 90 cm d'ample i 90 cm de fons. Paviment homogeni. 

Lavabos:

Hi ha una cabina adaptada al lavabo de dones amb itinerari accessible. Senyalització en porta amb símbol homologat. Paviment antilliscant. Porta del lavabo d'obertura amb manilla cap a dins, amb 83 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. Davant i darrere de la porta hi ha un espai igual o superior a 150 cm. Porta de la cabina d'obertura amb manilla, cap a fora amb 83 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. Forrellat fàcil de manipular i de fàcil obertura. En cas d'emergència, el forrellat permet obertura des de l'exterior. Dins de la cabina es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Lavabo de 85 cm d’altura sense pedestal, amb 70 cm d'altura lliure inferior i 54 cm de fons. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Aixeta monocomandament. Vora inferior de l'espill a 112 cm d’altura. Espai d'accés a l'inodor de 72 cm. Pel costat dret i 90 cm d’espai frontal. Seient de l'inodor a 42 cm d'altura. Barra de suport abatible al costat dret a 65 cm d'altura. Sense sistema d'alarma dins de la cabina. 

Visual:

Accés:

Porta principal de vidre amb senyalització visual d'alt contrast. Rampa sense passamans, de 5% d'inclinació, 130 cm de longitud i 260 cm d'ample. Inici i fi de rampa no senyalitzat amb bandes tàctils i visuals. Paviment antilliscant. Estora sense ancorar una vegada passada la porta. 

Barra:

Itinerari sense desnivells i lliure d'obstacles i sòl antilliscant i homogeni. Barra de 105 cm d'altura. 

Saló menjador:

Itinerari sense desnivells i lliure d'obstacles. Sòl antilliscant i homogeni. Paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Sense desnivells. Amb portes de vidre senyalitzades amb elements contrastats. La carta compta amb textos en grans caràcters i d'alt contrast cromàtic. Hi ha rètols homologats en alt relleu, d'alt contrast i de fàcil lectura amb informació sobre les diferents estàncies de l'establiment.