SAITI
Direcció:
Reina Doña Germana, 4 46005 Valencia
Correu electrònic: info@saiti.es
Telèfon:
+34 960 054 124
General:

Horari: de 13:30 a 16:00h i de 20:50 a 23:30h. Diumenge i Dilluns tancat a la nit. Situat en carrer pla sense obstacles amb paviment irregular i homogeni. Oferix menú per a celíacs i diabètics baix petició. Permet l'accés de gos guia. 

Auditiva:

Accés:

Porta totalment envidrada. 

Física:

Aparcament:

Reservada una plaça pública de 250x400 cm amb senyalització vertical al carrer Reina Na Germànica a 50 m de distància amb itinerari accessible, amb paviment homogeni fins al restaurant. 

Accés:

Entrada principal amb rampa de 6% d'inclinació, 23 cm de longitud i 87 cm d'ample. Porta amb ample lliure de pas de 87 cm. Obertura cap a l'exterior per mitjà de tirador situat a 90 cm d'altura. 

Barra:

Itinerari accessible des de l'entrada del restaurant Barra de 110 cm d'altura. 

Saló menjador:

Accés sense desnivell. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Estrenyements puntuals de 100 cm. Espai lliure de pas entre taules de 90 cm. Sense possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Taules d’un peu i de quatre potes sense travesser, de 76 cm d'altura. A la part inferior, 71 cm d'alt, 120 cm d'ample. Paviment homogeni i antilliscant. 

Lavabos:

Hi ha una cabina adaptada al lavabo de dones. Senyalització a la porta amb símbol homologat. Paviment antilliscant. Porta del lavabo i la cabina corredissa amb manilla, amb 90 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. Dins de la cabina es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Lavabo de 90 cm d'altura sense pedestal, 53 cm d'altura lliure inferior i 50 cm de fons. Aixeta monocomandament. Vora inferior de l'espill a 130 cm d'altura. Espai d'accés a l'inodor de 120 cm pel costat esquerre i 100 cm d'espai frontal. Seient de l'inodor a 40 cm d'altura. Barres de suport fixes al costat dret i abatible al costat esquerre. Barra esquerra a 70 cm d'altura i dreta a 77 cm d'altura. Separació entre barres de 60 cm. 

Visual:

Accés:

Porta principal de vidre amb senyalització visual d'alt contrast. Rampa sense passamans, de 6% d'inclinació, 23 cm de longitud i 87 cm d'ample. Inici i fi de rampa no senyalitzat amb bandes tàctils i visuals. Paviment antilliscant. 

Barra:

Itinerari sense desnivells i lliure d'obstacles. Paviment antilliscant i homogeni. Barra de 110 cm d'altura. 

Saló menjador:

Itinerari sense desnivells i lliure d'obstacles i sòl antilliscant i homogeni. Paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Carta amb textos grans i contrastats. Il·luminació no homogènia. 

Lavabos:

Lavabos d’homes i dones senyalitzats amb pictogrames homologats, amb contrast cromàtic i tàctils situats a 160 cm d'altura. Porta del lavabo contrastada respecte a la paret. Il·luminació homogènia sense temporitzador. Paviment antilliscant.