LIENZO (Bib Gourmand by Michelin, 1 Sol Repsol)
Direcció:
Pza. Tetuan, 18 46003 Valencia
Correu electrònic: info@restaurantelienzo.com
Telèfon:
963 521 081
General:

Horari: de dilluns a dissabte 13:30 a 16:00 i de 20:30 a 23:00. Diumenge de 13:30 a 16:00. Situat en plaça plana sense) obstacles, amb paviment homogeni. Oferix menú per a celíacs, vegetarians, diabètics amb avís previ. Permet l'accés de gos guia. (Hi ha senyalització ((no) contrastada / en relleu) amb pictogrames (no) homologats, amb informació sobre espais i itineraris.) Visita virtual disponible en la web: www.restaurantelienzo.com 

Auditiva:

Accés:

Porta totalment envidrada. 

Saló Menjador:

Compta amb una taula redona amb capacitat per a cinc persones. 

Lavabos:

Sense sistema visual lliure/ocupat. Sense banda lliure inferior en porta de cabina. 

Física:

Aparcament:

Reservada una plaça pública de 220x420 cm amb senyalització vertical i horitzontal al mateix carrer a 30 m de distància, amb itinerari accessible fins al restaurant. 

Accés:

L'entrada se situa a l'interior d'un portal d'edifici antic. Entrada a l'edifici amb escaló descendent de 16 cm salvat per rampa mòbil de fusta de 103 cm de longitud, 128 cm d'ample i 8% d'inclinació. És necessari demanar-la al restaurant. Ample de pas en porta de més de 2 m. Obertura permanent. Entrada al restaurant sense desnivell. Porta d'obertura cap a dins amb tirador situat a 48-125 cm d'altura. Ample lliure de pas de 124 cm. 

Saló menjador:

Accés sense desnivell. Paviment homogeni i antilliscant en sec i en mullat. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm amb estrenyements puntuals de 80 cm. Taules d’un peu sense travesser, de 74 cm d'altura. A la part inferior, 70 cm d'alt, 90 cm d'ample i 42 cm de fons. Paviment homogeni. 

Lavabos:

El lavabo adaptat és el de dones. Senyalització en porta amb símbol homologat. Paviment antilliscant Porta del lavabo corredissa sense manilla, amb 80 cm d'ample lliure de pas. Davant i darrere de la porta hi ha un espai igual o superior a 150 cm. En cas d'emergència, el forrellat permet obertura des de l'exterior. Dins de la cabina es pot inscriure un cercle de 150 cm. De diàmetre. Lavabo de 91 cm d'altura sense pedestal, amb 68 cm d'altura lliure inferior i 32 cm de fons. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Aixeta monocomandament. Espill no inclinat amb vora inferior a 122 cm. Espai d'accés a l'inodor de 84 cm pel costat esquerre, 80 cm pel dret i 150 cm d'accés frontal. Seient de l'inodor a 47 cm d'altura. Barra de suport abatible a l'esquerra situada a 61–78 cm d'altura. Sense sistema d'alarma dins de la cabina. 

Visual:

Accés:

L'entrada se situa a l'interior d'un portal d'edifici antic. Entrada a l'edifici amb escaló descendent de 16 cm sense senyalització tàctil i visual. Ample de pas en porta de més de 2 m. Obertura permanent. Entrada al restaurant sense desnivell. Porta de vidre amb senyalització contrastada. Felput ancorat darrere de la porta. 

Saló menjador:

Itinerari sense desnivells i lliure d'obstacles, amb sòl antilliscant i homogeni. Carta amb textos grans i contrastats. Il·luminació homogènia. 

Lavabos:

Lavabos d’homes i dones senyalitzats amb pictogrames tàctils no homologats, amb contrast cromàtic i situats a 110 cm d'altura. Porta del lavabo contrastada respecte a paret Il·luminació no homogènia sense temporitzador. Paviment antilliscant. Sense obstacles ni elements volats sense senyalitzar.