CANALLA BISTRO by Ricard Camarena (1 Sol Repsol)
Direcció:
Maestro Serrano, 5 46005 Valencia
Correu electrònic: reservas@canallabistro.com
Telèfon:
963740509
General:

Horari: de Dilluns a diumenge de 13:30h a 17:00h i de 20:30h a 00:00h. Situat en carrer pla sense obstacles amb paviment no homogeni. Oferix menú per a celíacs, vegetarians i diabètics. Permet l'accés de gos guia. 

Auditiva:

Accés:

Porta totalment envidrada. 

Saló Menjador:

Compta amb tres taules redones amb capacitat per a quatre persones casa una. 

Lavabos:

Sense sistema visual lliure/ocupat. Sense banda lliure inferior a la porta de la cabina. 

Física:

Aparcament:

Reservades tres places públiques de 220x450 cm. Amb senyalització vertical i horitzontal: una al carrer Pintor Salvador abril, a 210 m de distància, una altra al carrer Sant Valero a 240 m de distància, i l'altra al carrer Russafa a 210 m de distància, totes de paviment homogeni amb itinerari accessible fins al restaurant i amb àrea d'acostament superior a 120 cm pel costat dret i pel costat esquerre. Places públiques reservades situades al Pàrquing Públic Mercat de Russafa a la plaça baró de Càrcer a 400 m de distància del restaurant. Itinerari accessible fins al restaurant. 

Accés:

Entrada principal sense desnivells. Ample lliure de pas de la porta principal de 210 cm. Obertura permanent. 

Barra:

Itinerari accessible des de l'entrada del restaurant. Barra amb 113 cm d'altura i sense possibilitat d'aproximació frontal. Altura baix barra de 110 cm i 2 cm de fons. 

Saló menjador:

Accés sense desnivell. Paviment homogeni i antilliscant en sec i en mullat. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Estrenyements puntuals de 100 cm. Espai lliure de pas entre taules de 50 cm. Sense possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. La part interior és una bancada adossada a la paret i a la part del corredor sí que es pot inscriure un cercle de 150 cm. Corredor entre taules amb més de 120 cm d'ample lliure de pas. Taules d’un peu i de quatre potes, sense travesser. A la part inferior, 73 cm d'alt, 80 cm d'ample i 61 cm de fons. Paviment homogeni. 

Lavabos:

Hi ha una cabina adaptada al lavabo d’homes amb itinerari accessible. Senyalització a la porta amb símbol no homologat. Paviment antilliscant. Porta del lavabo corredissa amb 87 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. Davant i darrere de la porta hi ha un espai igual o superior a 150 cm. Porta de la cabina d'obertura amb manilla cap a fora, amb 82 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. Forrellat fàcil de manipular. En cas d'emergència, el forrellat permet obertura des de l'exterior. Dins de la cabina es pot inscriure un cercle de 150 cm. De diàmetre. Lavabo de 89 cm d'altura sense pedestal ni faldó, 65 cm d'altura lliure inferior i 52 cm de fons. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Aixeta monocomandament. Espill no inclinat amb vora inferior a 120 cm del sòl. Espai d'accés a l'inodor de 96 cm pel costat esquerre i més de 120 cm d’espai frontal. Seient de l'inodor a 43 cm d'altura. Barra de suport abatible a l'esquerra, a 82 cm d'altura. Sense sistema d'alarma dins de la cabina. 

Visual:

Accés:

Porta principal de vidre amb senyalització visual d'alt contrast. Permanentment oberta. 

Barra:

Itinerari sense desnivells, lliure d'obstacles i sòl antilliscant i homogeni. Barra de 113 cm d'altura. 

Saló menjador:

Itinerari sense desnivells i lliure d'obstacles, amb sòl antilliscant i homogeni amb paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Carta amb textos grans i contrastats. Il·luminació homogènia. 

Lavabos:

Lavabos d’homes i dones senyalitzats amb pictogrames no homologats, amb contrast cromàtic i no tàctils, situats a 160 cm d’altura. Porta del lavabo contrastada respecte a la paret. Il·luminació homogènia sense temporitzador. Paviment antilliscant. Sense obstacles ni elements volats sense senyalitzar.