TAPERIA HISPANIA
Direcció:
Hernan Cortés, 20 46004 Valencia
Correu electrònic: info@taperiahispania.com
Telèfon:
687 902 142
General:

Horari: de dilluns a diumenge de 8:30h a 24:00h. Situat en carrer pla, sense obstacles i amb paviment irregular homogeni. Oferix menú per a celíacs, vegetarians i diabètics. No disposa d'àrea de fumadors. Permet l'accés de gos guia. Hi ha senyalització en relleu amb pictogrames homologats, amb informació sobre espais i itineraris. 

Auditiva:

Accés:

Porta totalment envidrada. 

Saló Menjador:

No compta amb taules redones. 

Lavabos:

Sense sistema visual lliure/ocupat. Sense banda lliure inferior a la porta de la cabina. 

Física:

Aparcament:

No hi ha places públiques pròximes reservades per a PMR. 

Accés:

Accés per mitjà d'un escaló de 4 cm d'altura. Porta amb ample lliure de pas de 150 cm, amb obertura corredissa. 

Barra:

Itinerari accessible des de l'entrada del restaurant. Barra de 135 cm d'altura. 

Saló menjador:

Accés sense desnivell. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Barra d'autoservici de 80 cm d'altura i 150 cm d'espai lliure inferior. Aliments i objectes situats a 60 cm d'altura. Espai lliure de pas entre taules de 90 cm. Sense possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Taules d’un peu de 75 cm d'altura, 90 cm d'ample i 45 cm de fons. Paviment homogeni i antilliscant en sec i en mullat. 

Lavabos:

Hi ha una cabina adaptada al lavabo de dones. Amb itinerari accessible. Senyalització a la porta amb símbol homologat. Paviment antilliscant. Porta del lavabo amb obertura tipus C cap a dins, amb 90 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. Davant i darrere de la porta hi ha un espai igual o superior a 125 cm. Porta de la cabina corredissa, amb 90 cm d'ample lliure de pas sense moll de retorn. Sense forrellat fàcil de manipular. Dins de la cabina no es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Lavabo de 86 cm d'altura sense pedestal, 74 cm d'altura lliure inferior i 50 cm de fons. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Espai d'accés a l'inodor de 65 cm pel costat dret i 20 cm pel costat esquerre. Seient de l'inodor a 40 cm d'altura. Barra de suport abatible al costat dret situada a 77 cm d'altura. Sense sistema d'alarma dins de la cabina. 

Visual:

Accés:

Porta principal corredissa de vidre amb senyalització visual d'alt contrast i amb un escaló de 4 cm d'altura. Felput sense ancorar davant i darrere de la porta. 

Barra:

Itinerari lliure d'obstacles, amb paviment antilliscant i homogeni. Barra de 135 cm d'altura. 

Saló menjador:

Itinerari sense desnivells, amb paviment antilliscant i homogeni. Carta amb textos grans i contrastats. Il·luminació homogènia. 

Lavabos:

Lavabos d’homes i dones senyalitzats amb pictogrames homologats, tàctils i amb contrast cromàtic situats a 165 cm d'altura. Porta del lavabo contrastada respecte a la paret. Il·luminació homogènia amb temporitzador. Paviment antilliscant. Sense obstacles ni elements volats sense senyalitzar.