OCHO Y MEDIO
Direcció:
Plaza Lope de Vega, 5 46001 Valencia
Correu electrònic: reservas@elochoymedio.com
Telèfon:
+34 963 922 022
General:

Horari: de 9.30 a 00.30h Situat en plaça plana de vianants amb paviment irregular Oferix menú per a celíacs, vegetarians, diabètics. Permet l'accés de gos guia. 

Auditiva:

Accés:

Porta totalment envidrada. 

Saló Menjador:

No compta amb taules redones. 

Terrassa:

No compta amb taules redones. 

Lavabos:

Sense sistema visual lliure/ocupat. 

Física:

Aparcament:

No hi ha places públiques pròximes reservades per a PMR. 

Accés:

Entrada alternativa amb rampa de 12.28%, 30 cm de longitud i 152 cm d'ample Porta amb ample lliure de pas de 152 cm. Obertura cap a l'exterior per mitjà de tirador situat a 90 cm d'altura. 

Barra:

Barra de 110 cm d'altura, amb itinerari accessible des de l'entrada del restaurant. 

Saló menjador:

Taules d’un peu de 75 cm d'altura sense travesser. Amb 70 cm d'ample i 70 cm d'altura lliure inferior. Espai lliure de pas entre taules de 85-115 cm. Sense possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Estrenyements puntuals de 90 cm. 

Terrassa:

Accés sense desnivell. Paviment empedrat, antilliscant en sec i en mullat. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Espai lliure de pas entre taules de més de 120 cm, amb possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Taules de quatre potes sense travesser. A la part inferior, 75 cm d'alt, 70 cm d'ample i 68 cm de fons. 

Lavabos:

Accés al lavabo per mitjà de dos escalons de 17 cm d'altura i 28 cm d'empremta. Porta amb ample lliure de pas de 63 cm. El vàter amb compta amb barres de suport. 

Escala:

L'escala comunica la planta Baixa i la Primera Planta. Dos trams de vint escalons homogenis, de 17 cm d'altura i 28 cm d'altura. Amb passamans doble a un costat de l'escala, situat a 110 cm d'altura. Prolongats en replanells intermedis i en àrees d'embarcament-desembarcament. Sòl antilliscant i homogeni. Sense bossell, amb senyalització tàctil i visual i sense sòcol de protecció. Il·luminació homogènia. 

Visual:

Accés:

Porta de vidre amb senyalització visual d'alt contrast. Rampa sense passamans, de 12.28% d'inclinació, 30 cm de longitud i 152 cm d'ample. Inici i fi de rampa no senyalitzat amb bandes tàctils i visuals. Paviment antilliscant. 

Barra:

Barra de 110 cm d'altura, accessible sense desnivell des de l'entrada del restaurant. 

Saló menjador:

Itinerari sense desnivells i lliure d'obstacles. Amb paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Carta amb textos grans i contrastats. Il·luminació homogènia. 

Terrassa:

Itinerari lliure d'obstacles. Paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Il·luminació homogènia. 

Lavabos:

Lavabo unisex senyalitzats amb pictograma no homologat, amb contrast cromàtic i no tàctil, situat a 160 cm d'altura. Accés al lavabo per mitjà de dos escalons de 17 cm d'altura i 28 cm d'empremta. Porta del lavabo no contrastada respecte a paret. Il·luminació homogènia. Paviment antilliscant. Sense obstacles ni elements volats sense senyalitzar.