LA CIGRONA
Direcció:
Serranos, 22 (Ciutat Vella) 46004 Valencia
Correu electrònic: info@lacigrona.com
Telèfon:
+34 963 153 752
General:

Horari: de 13:00 a 16:00h i de 20:30 a 23:30h. Diumenge a la nit i dilluns tancat. Situat en carrer pla amb paviment irregular. Permet l'accés de gos guia. Compta amb menú adaptat per a al·lèrgics i celíacs. 

Auditiva:

Accés:

Porta totalment envidrada. 

Saló Menjador:

No compta amb taules redones. 

Terrassa:

Porta totalment envidrada. No compta amb taules redones . 

Lavabos:

Sense sistema visual lliure/ocupat. Sense banda lliure inferior a la porta de la cabina. 

Física:

Aparcament:

Reservada una plaça pública de 250x400 cm amb senyalització vertical al carrer Blanqueria, a 100 m de distància, amb itinerari accessible i amb paviment no homogeni fins al restaurant. 

Accés:

Entrada principal amb escaló de 8 cm d'altura. Porta d'obertura permanent amb ample lliure de pas de 206 cm. Seguida d'una altra porta amb 180 cm d'ample lliure de pas. 

Barra:

Itinerari accessible des de l'entrada del restaurant. Barra de 110 cm d'altura. 

Saló menjador:

Accés sense desnivell. Paviment homogeni i antilliscant en sec i en mullat. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Espai lliure de pas entre taules de 110 cm. Sense possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Taules d’un peu, sense travesser. A la part inferior, 70 cm d'alt, 80 cm d'ample i 40 cm de fons. Paviment homogeni. 

Terrassa:

Accés amb un escaló de 8 cm d'altura. Paviment sense ressalts i antilliscant en sec i en mullat. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Espai lliure de pas entre taules de 120 cm. Taules d’un peu, sense travesser. Dos tipus de taules, unes de 106 cm d'altura i 26 cm de fons lliure, i altres de 75 cm d'altura i 26 cm de fons lliure. Paviment no homogeni. 

Lavabos:

Paviment antilliscant. Porta de la cabina d'obertura amb manilla cap a dins, amb 82 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. Forrellat fàcil de manipular. Lavabo de 74 cm d'altura sense pedestal, 64 cm d'altura lliure inferior i 52 cm de fons. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Aixeta automàtica. Espill no inclinat amb vora inferior a 130 cm del sòl. Espai d'accés a l'inodor de 64 cm pel costat dret, 40 cm pel costat esquerre i 200 cm d'accés frontal. Seient de l'inodor a 45 cm d'altura. El vàter no té barres de suport. 

Visual:

Accés:

Porta principal de vidre sense senyalització visual d'alt contrast. Escaló de 8 cm d'altura. Paviment antilliscant. 

Barra:

Barra de 110 cm d'altura. 

Saló menjador:

Itinerari sense desnivells, lliure d'obstacles i sòl sense celles, antilliscant i homogeni. Il·luminació no homogènia. 

Terrassa:

Itinerari obstaculitzat per mobiliari, taules. Paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Hi ha portes de vidre sense senyalització contrastada. Il·luminació no homogènia. 

Lavabos:

Lavabos d’homes i dones senyalitzats amb pictogrames no homologats, situats a 160 cm d'altura. Porta del lavabo contrastada respecte a la paret. Il·luminació homogènia amb temporitzador. Paviment antilliscant. Sense obstacles ni elements volats sense senyalitzar.