KAYMUS (2 Soles Repsol - Bib Gourmand Michelin )
Direcció:
Maestro Rodrigo, 44 46015 Valencia
Correu electrònic: kaymus@kaymus.es
Telèfon:
+34 963 486 666
General:

Horari: Dilluns de 14:00 a 16:00h. De dimarts a diumenge de 14:00 a 16:00h i de 20:00 a 23:30h. Situat en carrer pla sense obstacles amb paviment homogeni. Oferix menú per a celíacs, vegetarians, diabètics. Permet l'accés de gos guia. 

Auditiva:

Accés:

Porta totalment envidrada. 

Saló Menjador:

Compta amb dues taules redones. 

Lavabos:

Amb sistema visual lliure/ocupat Sense banda lliure inferior en porta. 

Física:

Aparcament:

Reservada una plaça pública amb senyalització vertical i horitzontal al carrer de Francesc Llosa i Viguer, amb itinerari accessible fins al restaurant. 

Accés:

Entrada amb rampa de 8,9% d'inclinació. Porta amb ample lliure de pas de 167 cm. Obertura cap a l'exterior mitjançant tirador situat a 40 i 160 cm d'altura. 

Saló menjador:

Accés sense desnivell amb paviment homogeni i antilliscant. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Espai lliure de pas entre taules de 120 cm sense possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Taules de 4 potes, sense travesser, a 78 cm d'altura i 76 cm de fons. Compta amb un menjador reservat i porta corredissa amb 133 cm d'ample lliure de pas i tirador situat a 80-130 cm d'altura. Sòl homogeni 

Lavabos:

Lavabo de dones adaptat amb itinerari accessible. Senyalització en porta amb símbol homologat. Paviment antilliscant. Davant i darrere de la porta hi ha un espai igual o superior a 150 cm. Porta del lavabo amb manilla cap a fora, amb 90 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn i amb forrellat fàcil de manipular. En cas d'emergència, el forrellat permet obertura des de l'exterior Dins de la cabina es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Lavabo de 87 cm d’altura sense pedestal ni faldó, 58 cm d'altura lliure inferior i 46 cm. De fons. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Aixeta de gir. Espill no inclinat amb vora inferior a 118 cm del sòl. Espai d'accés frontal a l'inodor de 120 cm. Seient de l'inodor a 43 cm d'altura. Barra de suport abatible al costat dret. Barra dreta a 87-84 cm d'altura. 

Visual:

Accés:

Porta principal de vidre amb senyalització visual d'alt contrast. Amb rampa sense passamans, de 8,9% d'inclinació. Paviment antilliscant Felput ancorat abans de la porta. 

Saló menjador:

Itinerari sense desnivells, lliure d'obstacles. Paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Carta amb textos grans i contrastats. Il·luminació homogènia. 

Lavabos:

Lavabos de dona senyalitzats amb pictogrames no homologats, amb contrast cromàtic i no tàctils situats a 167 cm d'altura. Porta del lavabo contrastada respecte a paret. Il·luminació homogènia sense temporitzador. Paviment antilliscant, sense obstacles ni elements volats sense senyalitzar.