LA LOLA
Direcció:
Subida del Toledano, 8 (Barrio del Carmen); 46001 Valencia
Correu electrònic: reservas@lalolarestaurante.com
Telèfon:
+34 607 537 774
General:

Horari: de 13:30 a 15:30h i de 20:30 a 23:30h. Situat en carrer de vianants pla amb obstacles i amb paviment homogeni. Oferix menú per a vegetarians i diabètics. Permet l'accés de gos guia. 

Auditiva:

Accés:

Porta totalment envidrada. 

Saló Menjador:

Compta amb dues taules redones amb capacitat per a quatre persones cadascuna. 

Terrassa:

No compta amb taules redones. 

Lavabos:

Sense sistema visual lliure/ocupat. Sense banda lliure inferior a la porta de la cabina. 

Física:

Aparcament:

Dues places públiques reservades al pàrquing públic de la plaça de la Reina, amb itinerari accessible fins al restaurant. 

Accés:

Entrada principal amb rampa de 2,5% d'inclinació, 70 cm de longitud i 80 cm d'ample. Sense passamans. Porta amb ample lliure de pas de 82 cm. Obertura permanent. 

Saló menjador:

Accés sense desnivell. Ample lliure de pas en corredors de 120 cm. Estrenyements puntuals de 75 cm. Espai lliure de pas entre taules de 100 cm. Sense possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre entre elles. Taules d’un peu i de quatre potes, sense travesser. A la part inferior, 73 cm d'alt, 114 cm d'ample i 80 cm de fons. Paviment homogeni. 

Terrassa:

Accés sense desnivell. Paviment homogeni i lliscant en sec i en mullat. Ample lliure de pas en corredors superior 120 cm. Estrenyements puntuals de 100 cm. Espai lliure de pas entre taules de 87 cm sense possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Taules de quatre potes. A la part inferior 73 cm d'alt, 114 cm d'ample i 70 cm de fons. Paviment homogeni. 

Lavabos:

Hi ha una cabina adaptada al lavabo de dones, amb itinerari accessible. Sense senyalització a la porta amb símbol homologat. Paviment antilliscant. Portes del lavabo i de la cabina corredisses amb pom, amb 82 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. Dins de la cabina no es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Lavabo de 90 cm d'altura sense pedestal ni faldó, amb 65 cm d'altura lliure inferior i 40 cm de fons. Aixeta de gir. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Vora inferior de l'espill a 100 cm d'altura. No inclinat. Espai d'accés a l'inodor de 73 cm pel costat esquerre i 102 cm d'accés frontal. Seient de l'inodor a 53 cm d'altura. Barra de suport fixa al costat dret, situada a 60 cm d'altura. Sense sistema d'alarma dins de la cabina. 

Visual:

Accés:

Porta de vidre sense senyalització visual d'alt contrast. Permanentment oberta. Rampa sense passamans, de 2,5% d'inclinació, 70 cm de longitud i 80 cm d'ample. Inici i fi de la rampa no senyalitzat amb bandes tàctils i visuals. Paviment antilliscant. Felput sense ancorar davant de la porta. 

Saló menjador:

Itinerari sense desnivells i lliure d'obstacles. Paviment antilliscant i homogeni. Il·luminació homogènia. 

Terrassa:

Itinerari obstaculitzat per mobiliari i amb elements volats sense senyalitzar. Paviment sense celles, lliscant i homogeni. Hi ha portes de vidre sense senyalització contrastada. Il·luminació homogènia. 

Lavabos:

Lavabo d’homes senyalitzat amb pictogrames no homologats, sense contrast cromàtic i no tàctils. Porta del lavabo contrastada respecte a la paret. Il·luminació homogènia sense temporitzador. Paviment antilliscant. Sense obstacles ni elements volats sense senyalitzar.