LEIXURI
Direcció:
Cirilo Amorós, 80 (Chaflán Grabador Esteve) 46004 Valencia
Correu electrònic: rteleixuri@hotmail.com
Telèfon:
+34 963 515 421
General:

Horari: de 10:30 a 16:00h i de 20:30 a 00:00h. Tancat diumenge i dilluns a la nit. Situat en carrer pla amb paviment irregular i homogeni. Oferix menú per a vegetarians. Permet l'accés de gos guia. 

Auditiva:

Accés:

Porta parcialment envidrada. 

Saló Menjador:

Compta amb cinc taules redones amb capacitat per a sis persones cadascun. 

Física:

Aparcament:

Reservada una plaça públiques de 400x400 cm amb senyalització vertical en carrer adjacent, a 50 m de distància amb itinerari accessible, de paviment homogeni el restaurant. Places públiques reservades situades en pàrquing públic del carrer Cirilo Amorós amb itinerari accessible fins al restaurant. 

Accés:

Entrada principal amb escaló aïllat de 14 cm d'altura. Ample lliure de pas de la porta de 94 cm. Obertura cap a l'exterior per mitjà de manilla situat a 110 cm d'altura. 

Saló menjador:

Accés sense desnivell amb paviment sense ressalts i antilliscant. Ample lliure de pas en corredors inferior a 120 cm. Estrenyements puntuals de 80 cm. Espai lliure de pas entre taules de 100 cm. Taules de quatre potes de 90 cm d'altura. A la part inferior, 75 cm d'alt i 85 cm d'ample. Paviment homogeni. 

Lavabos:

Hi ha una cabina adaptada al lavabo d’homes amb itinerari accessible. Senyalització a la porta amb símbol homologat i paviment antilliscant. Portes del lavabo i de la cabina d'obertura amb manilla cap a dins, amb 77 cm d'ample lliure de pas. Lavabo de 91 cm d'altura sense pedestal, 73 cm d'altura lliure inferior i 52 cm de fons. Aixeta de gir. Vora inferior de l'espill a 120 cm d'altura. Espai d'accés a l'inodor de 77 cm pel costat esquerre i 64 cm d'accés frontal. Seient de l'inodor a 40 cm d'altura. 

Visual:

Accés:

Porta principal de vidre amb senyalització visual d'alt contrast amb un escaló de 14 cm d'altura. 

Saló menjador:

Itinerari sense desnivells i lliure d'obstacles. Paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Il·luminació no homogènia. 

Lavabos:

Lavabos d’homes i dones senyalitzats amb pictogrames homologats, amb contrast cromàtic i tàctils, situats a 160 cm d'altura. Porta del lavabo contrastada respecte a la paret. Il·luminació homogènia amb temporitzador. Paviment antilliscant.