CIVERA- MARISQUERÍA
Direcció:
Mossén Femades, 10 46002 Valencia
Correu electrònic: civera@marisqueriascivera.com
Telèfon:
+34 963 529 764
General:

Horari: Tots els dies de 10:00 a 16:30h i de 20:00 a 00:00h. Situat en carrer de vianants pla sense obstacles i amb paviment irregular. Oferix menú per a vegetarians, celíacs i diabètics. No permet l'accés de gos guia. 

Auditiva:

Accés:

Porta parcialment envidrada. 

Saló Menjador:

Compta amb taules redones amb capacitat per a quatre persones. 

Terrassa:

No compta amb taules redones. 

Lavabos:

Sense sistema visual lliure/ocupat. Sense banda lliure inferior a la porta de la cabina. 

Física:

Aparcament:

Hi ha dues places públiques pròximes reservades situades al carrer Félix Pizcueta, a 350 m. Compta amb itinerari accessible fins al restaurant. 

Accés:

Entrada principal amb rampa d'1,5% d'inclinació, 13 cm de longitud i 260 cm d'ample. Ample lliure de pas de la porta de 165 cm, amb obertura cap a l'interior i exterior per mitjà de tirador situat al llarg de tota la porta. 

Barra:

Itinerari accessible des de l'entrada del restaurant. Barra de 108 cm d'altura. 

Saló menjador:

Accés amb un escaló aïllat de 16 cm d'altura. Ample lliure de pas en corredors inferior a 120 cm amb estrenyements puntuals de 57 cm. Taules de quatre potes sense travesser de 73 cm d'alt, 120 cm d'ample i 73 cm de fons. Espai lliure de pas entre taules de 98 cm. No compta amb la possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Paviment homogeni i antilliscant. Hi ha un altre saló l'accés del qual depén d'un tram de tres escalons de 15 cm cadascun, amb itinerari alternatiu a través de la cuina del restaurant. Espai entre les taules inferior a 80 cm. 

Terrassa:

Accés sense desnivell. Paviment homogeni i antilliscant en sec i en mullat. Ample lliure de pas en corredors superior 120 cm. Espai lliure de pas entre taules de 100 cm. Sense possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Taules de quatre potes, de 72 cm d'ample, 71 cm d'alt, i 70 cm de fons lliure inferior. 

Lavabos:

Hi ha un lavabo adaptat unisex amb itinerari accessible. Senyalització a la porta amb símbol homologat. Porta del lavabo d'obertura amb manilla cap a dins, amb 80 cm d'ample lliure de pas i amb moll de retorn. Davant i darrere de la porta hi ha un espai igual o superior a 150 cm. Porta de la cabina d'obertura amb manilla cap a dins, amb 80 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. Dins de la cabina es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Lavabo amb aixeta a pressió de 81 cm d'altura sense pedestal ni faldó i 61 cm de fons. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Espill no inclinat amb bord de 88 cm d'altura. Espai d'accés a l'inodor de 120 cm pel costat esquerre i 52 cm d'espai frontal. Seient de l'inodor a 39 cm d'altura. Barra de suport abatible frontal i fixa al costat dret. Barra dreta a 98 cm d'altura i barra frontal a 90 cm d'altura. Sense sistema d'alarma dins de la cabina. Compta amb paviment antilliscant. 

Escala:

No hi ha escales que comuniquen dos pisos. Compta amb tres escalons de 15 cm per a accedir a l'altre menjador. 

Visual:

Accés:

Porta principal parcialment envidrada sense senyalització visual d'alt contrast. Rampa sense passamans, d'1,5% d'inclinació, 13 cm de longitud i 260 cm d'ample. Inici i fi de la rampa no senyalitzat amb bandes tàctils i visuals. Felput ancorat abans de la porta Compta amb paviment antilliscant. 

Barra:

Barra de 108 cm d'altura. Itinerari sense desnivells i lliure d'obstacles amb sòl antilliscant i homogeni. 

Saló menjador:

Itinerari sense desnivells i lliure d'obstacles. Sòl antilliscant i homogeni. Carta amb textos contrastats i disponibilitat de carta en Braille. Il·luminació homogènia. Hi ha un altre saló l'accés del qual depén d'un tram de tres escalons de 15 cm cadascun 

Terrassa:

Itinerari lliure d'obstacles. Paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Il·luminació homogènia. 

Lavabos:

Lavabo d’homes i dones senyalitzats amb pictogrames homologats, sense contrast cromàtic i no tàctils situats a 160 cm d'altura. Porta del lavabo contrastada respecte a la paret. Il·luminació homogènia sense temporitzador. Paviment antilliscant.