LA BODEGUITA DE MARÍA
Direcció:
Chile,4 46021 Valencia
Correu electrònic: info@labodeguitademaria.com
Telèfon:
+34 96 340 48 27
General:

Horari: de Dilluns a Dissabte de 13:30 a 17:00h i de 21:00 a 01:30h, i els Diumenges de 13:30 a 17:00h. Situat en carrer pla sense obstacles amb paviment homogeni. Oferix menú per a celíacs, vegetarians, diabètics. Permet l'accés de gos guia. Hi ha senyalització contrastada amb pictogrames homologats, amb informació sobre espais i itineraris. 

Auditiva:

Accés:

Porta parcialment envidrada. 

Saló Menjador:

Compta amb tres taules redones amb capacitat per a dos i per a sis persones cadascuna. 

Lavabos:

Sense sistema visual lliure/ocupat. Sense banda lliure inferior a la porta de la cabina. 

Física:

Aparcament:

Reservades set places públiques de 220x450 cm amb senyalització vertical i horitzontal: una al carrer Finlàndia, a 350 m de distància, dues al carrer Xile, a 20 m de distància, dues al carrer Vicente Sancho Tello, a 140 m de distància, una a l'avinguda d'Aragó, a 350 m de distància i una al carrer Dr. Ferran, a 270 m de distància. Totes de paviment homogeni, amb itinerari accessible fins al restaurant i amb àrea d'acostament superior a 120 cm pel costat dret i pel costat esquerre. 

Accés:

Entrada sense desnivells. Porta amb ample lliure de pas de 110 cm. Obertura cap a l'interior per mitjà de tirador situat a 120 cm d'altura. 

Barra:

Itinerari accessible des de l'entrada del restaurant. Barra no adaptada de 105 cm d’altura. 

Saló menjador:

Accés sense desnivell. Paviment homogeni i antilliscant en sec i en mullat. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Espai lliure de pas entre taules de 135 cm. Amb possibilitat d'inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Taules de quatre potes, sense travesser. A la part inferior, 73 cm d'alt, 90 cm d'ample i 68 cm de fons. Paviment homogeni. 

Lavabos:

Hi ha una cabina adaptada al lavabo de dones amb itinerari accessible. Senyalització a la porta amb símbol homologat. Paviment antilliscant. Porta del lavabo d'obertura amb pom cap a dins, amb 80 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. Davant i darrere de la porta hi ha un espai igual o superior a 150 cm. Porta de la cabina d'obertura amb pom cap a fora, amb 80 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. En cas d'emergència, el forrellat permet obertura des de l'exterior. Dins de la cabina es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre Lavabo de 83 cm d'altura sense pedestal, amb 45 cm de fons lliure inferior. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Aixeta monocomandament. Espill no inclinat amb vora inferior a 107 cm del sòl. Espai d'accés a l'inodor de 120 cm pel costat dret i 80 cm d'accés frontal. Seient de l'inodor 40 cm d’altura. Barres de suport abatible al costat dret i fixa pel costat esquerra. Barra esquerra a 75 cm d'altura i dreta a 85 cm d'altura, amb separació entre barres de 72 cm. Sense sistema d'alarma dins de la cabina. 

Visual:

Accés:

Porta de vidre sense senyalització visual d'alt contrast. Paviment antilliscant. Felput ancorat davant de la porta i estora sense ancorar darrere de la porta . 

Barra:

Itinerari sense desnivells lliure d'obstacles. Barra de 105 cm d'altura. 

Saló menjador:

Itinerari sense desnivells, lliure d'obstacles i sòl antilliscant i homogeni. Paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Carta amb textos mitjans i contrastats. Il·luminació homogènia. 

Lavabos:

Lavabos d’homes i dones senyalitzats amb pictogrames homologats, sense contrast cromàtic i tàctils situats a 180 cm d’altura. Porta del lavabo no contrastada respecte a la paret. Il·luminació homogènia sense temporitzador. Paviment antilliscant. Sense obstacles ni elements volats sense senyalitzar.