THE RIVER HOSTEL VALENCIA
Direcció:
Plaza del Temple, 6 46003 Valencia
Correu electrònic: hola@riverhostelvalencia.com
Telèfon:
+34 963 913 955
General:

Situat en plaça plana no de vianants. Permet l'accés de gos guia. Hi ha senyalització contrastada amb pictogrames homologats, amb informació sobre espais i itineraris. L'hostel compta amb cuina per a ús de l'hoste però hi ha la possibilitat de contractar desdejunis a petició. S'adapta menú per a celíacs i diabètics. L'hostel compta amb 174 llits, huit habitacions dobles, dos quàdruples i una triple. 

Auditiva:

Accés:

Porta totalment envidrada. 

Recepció:

Mostrador de 118 cm d'altura, sense bucle d'inducció magnètica. 

Mobilitat interior:

Hi ha panells informatius sobre recursos turístics de la ciutat. Amb avisadors lluminosos d'emergències 

Lavabos comuns:

Sense sistema visual lliure/ocupat. Sense banda lliure inferior en porta del lavabo. 

Ascensor:

Amb indicador de parada i informació visual a la cabina però no a l’exterior, amb avisador lluminós d'emergències. 

Habitació:

Amb connexió a internet. No hi ha informació escrita dels servicis prestats per l'hotel. Endoll junt amb el llit. Porta sense espiera. 

Física:

Aparcament:

Reservades dues places públiques per a PMR amb senyalització vertical i horitzontal, una a la Plaça del Poeta Llorente, a 82 m de distància i una altra a la Plaça Tetuan a 180 m de distància, amb itinerari accessible fins a l'hostel. 

Accés:

Entrada principal situada a la Plaça del Tremp, amb escaló de 13 cm d'altura. Primera porta de fusta d'obertura permanent, amb ample lliure de pas de més de 120 cm. Una vegada encreuada esta porta s'accedix a un xicotet rebedor seguit d'una segona porta completament envidrada, amb obertura cap a l'exterior mitjançant tirador a aproximadament 1 m d'altura. Porta alternativa situada en carrer governador Vell. Per esta porta s'accedix directament a la cafeteria. Compta amb un escaló d'11 cm i amb felput sense ancorar. 

Recepció:

Ubicada en planta baixa accessible amb desnivell salvat per rampa de d'aproximadament 5% d'inclinació i més de 120 cm d'ample. Mostrador de 118 cm d'altura sense fons lliure inferior. 

Mobilitat interior:

Edifici de quatre plantes, comunicades per mitjà d'escala i ascensor. A la Planta Baixa es troben el bar, la cuina i el menjador, així com un lavabo adaptat. A les Plantes Primera, Segona, Tercera i Quarta es troben les habitacions i Lavabos compartides. A la Planta Primera hi ha un altre lavabo adaptat. A la Planta Quarta es troben la terrassa i la bugaderia, amb accés mitjançant dos escalons d'aproximadament 10 cm d'altura. Totes les estàncies són accessibles i sense desnivells, a excepció de la bugaderia. Corredors de més de 120 cm d'ample lliure de pas, amb estrenyements puntuals de 70 cm, paviment homogeni i antilliscant. Portes en corredors amb ample lliure de pas d'entre 70-120 cm. 

Lavabo a zones comunes:

Hi ha dos lavabos adaptats unisex amb característiques semblants, un situat a la Planta Baixa i un altre a la Planta Primera. Amb senyalització a la porta amb símbol homologat i paviment antilliscant. Porta del lavabo sense desnivell, d'obertura cap a fora amb manilla, amb 89 cm d'ample lliure de pas i sense moll de retorn. Davant i darrere de la porta hi ha un espai igual o superior a 150 cm. En cas d'emergència, el forrellat permet obertura des de l'exterior. Dins del lavabo es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Lavabo sense pedestal de 79 cm d'altura, 70 cm d'altura lliure inferior i 40 cm de fons. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Aixeta monocomandament. Espill no inclinat amb vora inferior a 84 cm del sòl. Espai d'accés a l'inodor de més de 150 cm pel costat dret i més de 150 cm d'espai frontal. Seient de l'inodor situat a 52 cm d'altura. Barres de suport abatibles a un costat i a l'altre, situades a una altura d'entre 56-75 cm. Separació entre barres de 75 cm. Sense sistema d'alarma dins de la cabina. Dutxa amb sòl antilliscant i continu amb el recinte. Silla de dutxa abatible situada a 50 cm del sòl amb accés frontal de més de 120 cm. Aixeta monocomandament a 110 cm d'altura. Sense barres de suport. 

Ascensor:

Hi ha un ascensor que comunica les plantes Baixa a Quarta, situat en planta accessible amb itinerari accessible. Ascensor amb ample lliure de pas de 80 cm i cabina de 142x110 cm. Botons de trucada a 90 cm d'altura, botons interiors a 120 cm d'altura i passamans a 90 cm d'altura. 

Escala:

Una escala principal que comunica la Planta Baixa amb la Planta Quarta. Itinerari alternatiu per mitjà d'ascensor. Amb tres trams de set, cinc i set escalons homogenis per planta, de 19 cm d'altura i 33 cm d'empremta. Amb passamans senzills a un costat i a l'altre, situats a 90 cm d'altura, prolongats en replanells intermedis però no en àrees d'embarcament-desembarcament. Paviment antilliscant i homogeni. 

Habitació:

L'hostal no compta amb cap habitació específicament adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. Portes amb 90 cm d'ample lliure de pas. Llits de 55 cm d'altura. Mòduls d'emmagatzemament de 37 cm d'altura. 

Restaurant, cafeteria, bufet:

Compta amb cuina autoservici, menjador i bar, tots situats en Planta Baixa. Accés a la cuina mitjançant porta amb 95 cm d'ample lliure de pas. Armaris situats a altures compreses entre els 91-150 cm d'altura. Menjador amb taula de fusta d'aproximadament 3 m de llarg, amb dos potes i seients de fusta a cada costat. Sense possibilitat d'aproximació amb cadira de rodes. Accés al bar des del carrer governador Vell o des de l'interior de l'hostal. Mobiliari del bar no homogeni, amb ample lliure de pas entre taules d'entre 120-90 cm. Barra del bar d'aproximadament 110 cm d'altura. 

Visual:

Accés:

Entrada principal situada a la Plaça del Tremp, mitjançant porta d'obertura permanent amb cella de pedra, sense senyalització tàctil i visual. Passat un xicotet rebedor es troba una segona porta completament envidrada, amb senyalització visual d'alt contrast i amb obertura cap a l'exterior mitjançant tirador a aproximadament 1 m d'altura. Porta alternativa d'entrada a la cafeteria situada en carrer governador Vell. Compta amb un escaló d'11 cm sense senyalització tàctil i visual, seguit de felput sense ancorar. 

Recepció:

Itinerari amb rampa sense senyalització tàctil i visual i sòl antilliscant i homogeni. Il·luminació homogènia. Mostrador de 118 cm d'altura amb il·luminació directa. 

Mobilitat interior:

Edifici de quatre plantes, comunicades per mitjà d'escala i ascensor. A la Planta Baixa es troben el bar, la cuina i el menjador, així com un lavabo adaptat. En les plantes Primera, Segona, Tercera i Quarta es troben les habitacions i Lavabos compartides. A la Planta Primera hi ha un altre lavabo adaptat. A la Planta Quarta es troben la terrassa i la bugaderia, esta última amb accés mitjançant dos escalons d'aproximadament 10 cm d'altura. Totes les estàncies són accessibles i sense desnivells, a excepció de la bugaderia. Paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Hi ha panells informatius sobre recursos turístics de la ciutat. Il·luminació homogènia. 

Lavabos comuns:

Lavabos d’homes i dones senyalitzats amb pictogrames no homologats, amb contrast cromàtic i no tàctils situats a 160 cm d'altura. Porta del lavabo contrastada respecte a paret. Il·luminació no homogènia sense temporitzador. Paviment antilliscant i homogeni. 

Ascensor:

Ascensor amb botons contrastats, en Braille i amb alt relleu. Passamans a 90 cm d'altura. No compta amb senyals sonors que indiquen la planta de parada i el sentit de desplaçament. Sòl enfront de la porta senyalitzat amb franja tàctil i visual. Compta amb senyal d'alarma sonora i intèrfon. 

Escala:

Una escala principal que comunica la Planta Baixa amb la Quarta. Hi ha itinerari alternatiu per mitjà d'ascensor. Principi i final de l'escala sense senyalització tàctil i visual Escalons sense bossell, amb senyalització tàctil i visual i sense sòcol de protecció. Amb passamans prolongat als replans. Paviment antilliscant i homogeni. Il·luminació homogènia. 

Habitació:

Porta contrastada respecte a la paret. Sòl homogeni. El mobiliari no dificulta la circulació. Il·luminació homogènia. 

Restaurant, cafeteria, bufet:

L'hostal compta amb cuina autoservici, menjador i bar, tots ubicats a la Planta Baixa. Armaris de la cuina situats a altures compreses entre els 91-150 cm d'altura. Paviment sense celles, antilliscants i no homogeni. Il·luminació homogènia. El menjador de l'hostal està unit al bar, on també pot demanar-se el desdejuni. Accés al bar des del carrer governador Vell o des de l'interior de l'hostal, pel menjador o des de la recepció. Mobiliari del bar no homogeni.