PARC DE CAPÇALERA / Bioparc
Direcció:
Antiguo Cauce del Río Turia Valencia
General:

Obert les 24 hores del dia. Compta amb un llac amb servici de lloguer de barques. Consultar en 619.763.010 de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 hores i també la pàgina web: www.trenesturisticosvalencia.es Permet l'accés de gos guia. 

Auditiva:

Mobilitat:

Hi ha panells informatius amb pictogrames o textos curts.

Física:

Aparcament:

Una plaça reservada al carrer Hernández Lázaro–Vall de la Ballestera, i una altra la en carrer Castan Tobeñas, 75. Ambdues amb senyalització vertical i horitzontal.

Accés:

Hi ha nombrosos accessos al parc, generalment mitjançant rampes practicables d'inclinació variable, amb paviment homogeni i antilliscant.

Mobilitat:

El parc compta amb un llac navegable al voltant del qual s'ubiquen àrees de gespa i jocs infantils. Itineraris principals amb paviment homogeni de formigó o terra compactada. Desnivells amb escalons aïllats salvats per rampes. Itineraris secundaris amb paviment no homogeni de taules de fusta.

Visual:

Mobilitat:

Hi ha nombrosos accessos al parc, generalment per mitjà de rampes d'inclinació variable, amb paviment homogeni i antilliscant, sense senyalització tàctil i visual. El parc compta amb un llac navegable al voltant del qual s'ubiquen àrees de gespa i jocs infantils. Itineraris principals amb paviment homogeni de formigó o terra compactada. Hi ha zones enjardinades sense delimitació específica. Desnivells amb escalons aïllats sense senyalització visual. Itineraris secundaris amb paviment no homogeni de taules de fusta.