Tienda Loewe Valencia
Direcció:
Marqués de Dos Aguas, 7 y Pintor Sorolla,26 46002 Valencia
Correu electrònic: tiend110@loewe.es
Telèfon:
963 533 890
General:

Horari: de dilluns a dissabte de 10:00 a 20:30h. Diumenges d'11:30 a 19:30h. Situat en carrer pla sense obstacles amb paviment regular homogeni. Permet l'accés de gos guia. 

Auditiva:

Accés:

Porta totalment envidrada.

Provadors:

Portes amb franja lliure inferior i sense senyalització visual lliure/ocupat.

Lavabos:

Sense sistema visual lliure/ocupat. Sense banda lliure inferior a la porta de la cabina.

Física:

Aparcament:

Reservada una plaça pública de 300x300 cm, amb senyalització vertical i horitzontal al carrer Poeta Querol de paviment homogeni amb itinerari accessible.

Accés:

Entrada principal sense desnivells. Porta amb ample lliure de pas de 100 cm. Obertura cap a l'interior per mitjà de tirador situat a 174 cm d'altura.

Mobilitat interior:

Itinerari sense desnivells. Mostrador de 107 cm d’altura. Lleixes situades a altures compreses entre els 75-95 cm. Penjadors a 184 cm d'altura. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Paviment homogeni i antilliscant.

Provadors:

Itinerari sense desnivells aïllats. Porta amb ample de pas de 77 cm. Interior de la cabina de 210x300 cm, amb seient i amb perxes a diferents altures amb espill de cos sencer.

Visual:

Accés:

Porta principal de vidre sense senyalització visual d'alt contrast. Estora sense ancorar després de la porta. 

Mobilitat interior:

L'itinerari pot estar obstaculitzat per mobiliari. Mostrador de 107 cm d'altura. Paviment sense celles, antilliscant i homogeni. Il·luminació no homogènia. 

Lavabos:

Lavabos d’homes i dones senyalitzats sense pictogrames homologats, sense contrast cromàtic i no tàctils. Porta del lavabo no contrastada respecte a la paret. Il·luminació no homogènia sense temporitzador. Paviment antilliscant. Sense obstacles ni elements volats sense senyalitzar.