Guies turístiques Liber Tours
Direcció:
Nueva 14, 5º- pta.10 46450 Benifayó (Valencia)
Correu electrònic: info@libertours.com
Telèfon:
978 118 888
General:

Oferix tours adaptats per a persones amb discapacitat física i visual. Tours en un sol idioma per grup, amb guies diferents. Castellà i anglés fixos, italià amb reserva. TOUR DIARI AL CENTRE HISTÒRIC DE VALÈNCIA: de dilluns a dissabte durant tot l'any. Servici garantit, sense mínim de clients. Duració: 2 h 15 min Tiquet individual adult: 17 € / de 8 a 16 anys: 8 € Entrada a la Llotja inclosa, obsequi degustació. http://www.libertours.com/tour-diario-en-el-centro-historico.html Pack gurmet ‘VALÈNCIA AUTÈNTICA. TOUR AL CENTRE HISTÒRIC + DINAR / SOPAR COMPLET D.O.: Tour de dilluns a dissabte durant tot l'any. Dinar/sopar complet en taula privada. Entrada a la Llotja inclosa, obsequi degustació. Mínim: 2 persones, 88 €/parella. http://www.libertours.com/tour---paella-d.O..html TOUR PRIVAT. Servici a mesura del client privat. Preu de guia, independentment del número de pax. En el grup (4, 10, 30, 60..) Castellà, valencià, anglés, italià, francés i alemany. Duració: 3 hores, mig dia / 6 hores, dia complet. Preus: 139 € / 239 €. Hores extres: 35 €. Suplement festius: 35%. http://www.libertours.com/tours-privados.html Dins dels servicis privats hi ha moltes opcions: excursions a l'Albufera i contornada de València, tours amb cotxe de cavalls, visites guiades de l'Oceanogràfic o de la CAC, Museus de València, tot el que demande el client. També opció a afegir degustacions i visites gastronòmiques. 

Física:

Activitats:

TOUR DIARI AL CENTRE HISTÒRIC DE VALÈNCIA: de dilluns a dissabte durant tot l'any. Servici garantit, sense mínim de clients. Duració: 2 h 15 min. Tiquet individual adult: 17 €. De 8 a 16 anys: 8 €. Entrada a la Llotja inclosa i obsequi degustació. www.libertours.Com/tour-diario-en-el-centro-historico.Html TOUR AL CENTRE HISTÒRIC + DINAR/SOPAR COMPLET D.O.: Tour de dilluns a dissabte durant tot l'any. Dinar/sopar complet D.O. En taula privada. Entrada a la Llotja inclosa i obsequi degustació. Mínim: 88 €/parella (2 persones). www.libertours.com/tour.o..html TOUR PRIVAT. Servici a mesura del client privat. Preu de guia, independentment del número de persones en el grup (4, 10, 30, 60..). castellà, valencià, anglés, italià, francés i alemany. Duració: 3 hores, mig dia/6 hores, dia complet. Preus: 139 €/239 €. Hores extres: 35 €. Suplement festius: 35%. www.libertours.com/tours-privats.html Dins dels servicis privats hi ha moltes opcions: excursions a l'Albufera i contornada de València, tours amb cotxe de cavalls, visites guiades de l'Oceanogràfic o de la CAC, Museus de València, tot el que demane el client. També opció a afegir degustacions i visites gastronòmiques. 

Visites amb recorregut accessible:

Hi ha un tour privat per als viatgers dels creuers adaptat per a PMR. Total: 5 persones (4 + PMR). Recollida al Port de València amb vehicle adaptat, conductor i guia. Tour complet de 3 hores al Centre Històric. Tornada al port. Preu de grup: 239 €. Tots els preus inclouen 21% d'IVA. 

Visual:

Visites amb recorregut accessible:

Per als clients amb discapacitat visual s'adapta el tour habitual i s'inclouen en les recorregudes parades en maquetes que poden tocar, així com la possibilitat de tocar fatxades/monuments permesos.