MUMA VALENCIA (Museu Marià Mare de Déu dels Desemparats)
Web: MUMA
Correu electrònic: info@basilicadesamparados.org
Telèfon:
963 919 214
Auditiva:

Accés:

Mostrador de 109 cm d'altura sense bucle d'inducció magnètica.

Exposició:

Portes envidrades. Hi ha informació escrita i amb pictogrames homologats sobre espais i itineraris.

Física:

Aparcament:

Dues places reservades a la Plaça de la Reina, de 220x450 cm, amb senyalització horitzontal i vertical. Itinerari accessible fins al Museu Places reservades al pàrquing subterrani de la plaça de la Reina, amb itinerari accessible fins al Museu.

Accés:

Porta d'accés de vidre amb obertura interior i escaló de 2 cm, permanentment oberta.

Recepció:

Situada a la Planta Baixa, junt amb la porta d'entrada. Mostrador de 109 cm d'altura.

Mobilitat interior:

Edifici de tres plantes comunicades per mitjà d'escala i ascensor. A cada planta, itinerari sense desnivells. Ample lliure de pas en corredors superior a 120 cm. Paviment homogeni i antilliscant.

Lavabos:

Hi ha un lavabo unisex ubicat a la Planta Primera. Senyalització en porta amb símbol homologat. Paviment antilliscant. Porta del lavabo d'obertura amb manilla, cap a dins amb més de 80 cm d'ample lliure de pas. Sense moll de retorn. Davant i darrere de la porta hi ha un espai igual o superior a 150 cm. Porta de la cabina d'obertura amb manilla cap a dins amb més de 80 cm d'ample lliure de pas, sense moll de retorn i forrellat fàcil de manipular. Dins de la cabina es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre Lavabo de 80 cm d'altura sense pedestal. Amb 72 cm d'altura lliure inferior i 60 cm de fons lliure inferior. Aixeta monocomandament. Vora inferior de l'espill a 90 cm d'altura. Seient de l'inodor a 45 cm d'altura. Barres de suport abatibles a un costat i a l'altre, ambdues situades a 75-80 cm d'altura. Sense sistema d'alarma dins de la cabina.

Ascensor:

Hi ha un ascensor que comunica les tres plantes de l'edifici. Situat en planta accessible amb itinerari accessible. Compta amb més de 80 cm d'ample lliure de pas i cabina de 100x120 cm. Botons situats a 90-120 cm d'altura i passem a 95-120 cm d'altura.

Escala:

Hi ha una escala que comunica les tres plantes de l'edifici. Amb escalons de 18 cm d'altura i 32 cm d'empremta . Passamans a un costat i a l'altre.

Exposició:

Itinerari amb ample lliure de pas d'aproximadament 120 cm, amb estrenyements puntuals de 80 cm. Hi ha mobiliari de descans.

Visual:

Accés:

Porta principal de vidre amb senyalització visual de baix contrast. Amb felput fix ancorat després de la porta.

Recepció:

Mostrador de 109 cm d'altura sense il·luminació directa. Itinerari lliure d'obstacles. Paviment antilliscant i homogeni.

Ascensor:

Hi ha un ascensor que comunica les tres plantes de l'edifici. Compta amb botons en Braille i en relleu.

Exposició:

Edifici de tres plantes comunicades per mitjà d'escala i ascensor. L'exposició s'ubica a la Segona Planta. A cada planta, itinerari sense desnivells. Possibles reflexos als elements expositius. Cartells i textos explicatius de font contrastada i grandària mitjana/xicotet.