REALES ATARAZANAS
Telèfon:
963 525 478
Auditiva:

Accés:

Porta totalment envidrada.

Recepció:

Mostrador sense bucle d'inducció magnètica.

Mobilitat interior:

No hi ha panells informatius en les estàncies amb pictogrames o textos curts. Sense avisadors lluminosos d'emergències

Lavabos:

Sense sistema visual lliure/ocupat. Sense banda lliure inferior en porta de cabina.

Física:

Aparcament:

Hi ha una plaça d'aparcament al carrer del Doctor Juan José Vaig dominar, i una plaça al carrer de José Aguirre.

Accés:

Entrada amb rampa de 8,7%, de 162 cm de longitud i 109 cm d'ample Porta amb ample lliure de pas de 180 cm, amb obertura de doble fulla per mitjà de pom situat a 107 cm d'altura.

Recepció:

Ubicada en planta baixa accessible Mostrador de 90 cm d'altura sense fons lliure inferior.

Mobilitat interior:

L'edifici compta amb una única Planta Baixa sense desnivells Corredors de més de 120 cm d'ample. Paviment homogeni i antilliscant.

Lavabos:

Lavabo amb cabina adaptada i itinerari accessible. Paviment antilliscant. Senyalització en porta amb símbol homologat. Porta del lavabo amb 80 cm d'ample lliure de pas, sense moll de retorn. Abans i després de la porta hi ha un espai igual o superior a 150 cm. En cas d'emergència, el forrellat permet obertura des de l'exterior. Dins de la cabina es pot inscriure un cercle de 150 cm de diàmetre. Lavabo de 89 cm d'altura amb pedestal, 76 cm d'altura lliure inferior i 18 cm de fons. Aixeta monocomandament. No és possible utilitzar-lo des del vàter. Espill no inclinat amb vora inferior a 92 cm del sòl. Espai d'accés a l'inodor de més de 120 cm pel costat dret i 100 cm d'accés frontal. Seient de l'inodor a 41 cm d'altura. Barres de suport abatibles a un costat i a l'altre. Barra esquerra a 80-108 cm d’altura dreta a 61-77 cm d'altura. Separació entre barres de 74 cm. Sense sistema d'alarma dins de la cabina.

Visual:

Accés:

Entrada amb rampa sense passamans, de 8.7% d'inclinació, 162 cm de longitud i 109 cm d'ample. L'inici i el final de la rampa no estan senyalitzats amb bandes tàctils i visuals. Porta principal de vidre amb senyalització visual d'alt contrast El paviment és antilliscant amb felput sense ancorar entre les portes.

Recepció:

Itinerari sense desnivells, lliure d'obstacles, antilliscant i homogeni. Mostrador de 90 cm d'altura, amb il·luminació directa.

Mobilitat interior:

Itinerari lliure d'obstacles, amb il·luminació homogènia.

Lavabos:

Lavabos d’homes i dones senyalitzats amb pictogrames homologats, amb contrast cromàtic i tàctils, situats a 160 cm d'altura. Porta del lavabo contrastada respecte a paret Il·luminació homogènia amb temporitzador. Paviment antilliscant. Sense obstacles ni elements volats sense senyalitzar.