Ajornament de les Falles 2021

Ajornament de les Falles 2021

Tot i que l'Ajuntament i els representants dels diferents àmbits fallers van consensuar en 2020 que les Falles de València es celebraren entre maig i juliol de 2021, la situació sanitària no és favorable per a la celebració de les festes.

Serà en el segon semestre de l'any i sempre depenent de l'evolució sanitària de la pandèmia de COVID19, quan es torne a analitzar la possibilitat d'organitzar les Falles 2021.

La nostra festa més internacional, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat, ressorgirà amb força de les seues cendres en un nou exercici que comptarà amb la continuïtat de les Falleres Majors i les seues Corts d'Honor de 2020. Estem segurs que la crisi generada pel coronavirus protagonitzarà molts dels monuments del pròxim any, de la mà de la sàtira i l'enginy propis dels nostres artistes fallers.

Et convidem a ser pacient, a cuidar-te i a continuar somiant amb les pròximes Falles amb aquesta sorprenent mascletà en 360º. I recorda que a València estarem encantats de continuar acollint-te quan la situació es normalitze. És el que millor sabem fer.

Com la situació a nivell global és tan canviant, actualitzem constantment tota la informació oficial sobre el coronavirus en una secció especial de la nostra web que pots veure punxant ací.

INFORMACIÓ D'INTERÉS: 

Conselleria de Sanitat

Telèfon d'atenció al ciutadà amb símptomes:  900 300 555