Ajornament Falles 2020

Ajornament Falles 2020

El Govern regional valencià, seguint la instrucció del Ministeri de Sanitat, ha acordat ajornar la celebració de les Falles. La decisió ha sigut adoptada amb responsabilitat, per indicació dels experts, i pensant en el bé general.

 

La prioritat de Visit València són els nostres visitants, per la qual cosa si tenies previst viatjar a València en Falles i havies adquirit entrades o serveis turístics a la nostra botiga online, podràs realitzar canvis de manera gratuïta fins al 31 de desembre de 2020 o cancel·lar les teues compres.

 

Com la situació a nivell global és tan canviant, actualitzem constantment tota la informació oficial sobre el coronavirus en una secció especial de la nostra web que pots veure punxant ací

 

Mentrestant, et convidem a ser pacient i a continuar somiant amb els teus pròxims viatges. A València estarem encantats de continuar acollint-te quan la situació es normalitze. És el que millor sabem fer. En qualsevol cas, pots resoldre qualsevol dubte sobre les teues compres o el teu viatge enviant un email a vlcshop@visitvalencia.com.

INFORMACIÓ D'INTERÉS: 

Conselleria de Sanitat

Telèfon d'atenció al ciutadà amb símptomes:  900 300 555

comunicado-fallas-oficial.pdf