World Design Policy Conference

Categories: exposició.

Diseño

ÀREA TURÍSTICA: Palau de Congressos

El Palau de Congressos de València serà l’escenari de la World Design Policy Conference, que comptarà amb la involucració de primeres figures com Ezio Manzini, Brandon Gien, Alok Nandi, Leyla Acoroglu, René Spitz, Anna Whicher, Päivi Tahkokallio, Gisele Raulik Murphy o Brigitte Borja de Mozota.  

El seu objectiu serà proporcionar una plataforma global per a l’intercanvi d’idees i millors pràctiques de diferents països, regions i ciutats que estan activant, desenvolupant i mantenint una política de disseny efectiva. Aquestes polítiques són fonamentals per a donar forma a la prosperitat i el benestar d’una ciutat i els seus habitants.  

El resultat d’aquesta trobada i les seues conclusions busquen establir les bases per a exercir polítiques públiques en les quals el disseny ostente un paper rellevant, entés des de la perspectiva del rigor i el bon criteri en la seua aplicació.  

La conferència comptarà amb representació de la Comissió Europea i la New European Bauhaus i destacarà la rellevància social del disseny davant empreses, organitzacions i institucions referents en la integració del disseny en les estratègies corporatives i de creixement.

Obtenir ruta

ALTRES ESDEVENIMENTS DE LA WORLD DESIGN CAPITAL