Viu una experiència única amb l’òpera «Wozzeck»

Categories: música, espectacle.

Destacat

ÀREA TURÍSTICA: Ciutat de les Arts i Alameda

Quasi cent anys després de la seua composició, el 23 de maig aterra a Les Arts «Wozzeck»: la revolucionària òpera alemanya d’Alban Berg que va marcar les pautes per al desenvolupament i l’evolució del teatre musical dels s. XX i XXI.

«Wozzeck» és una tragèdia expressionista inspirada en la història real del soldat Johann Christian Woyzeck.

Aquest drama de denúncia social i tints psicomèdics mostra una classe proletària explotada i pobra, una víctima i diversos botxins i una manca de material connectada directament a les misèries morals.

L’obra, dirigida per James Gaffigan i interpretada per cantants internacionals com el baríton suec Peter Mattei, la soprano holandesa Eva-Maria Westbroek i el tenor britànic Christopher Ventris, no sols compta amb un repartiment nombrós format per artistes excepcionals, també té una posada en escena impressionant.

Més de 20 tones de material han sigut necessàries per a realitzar aquest increïble muntatge tècnic que, entre altres elements, inclou una casa penjant de 6,5 tones amb il·luminació i moviment i una làmina d’aigua de 450 metres que cobreix l’escenari.

«Wozzeck» és l’últim títol de la temporada operística de Les Arts. Gaudeix d’aquesta peculiar obra abans del 5 de juny reservant ací la teua entrada.

 

Ull! Si tens menys de 28 anys, el 23 de maig hi ha una sessió especial per a tu.

Per només 10 €, vibra amb la representació de Wozzcek i prepara’t per a donar-ho tot en la festa amb DJ Sansixto que tindrà lloc després de la funció.

Aconsegueix ací la teua entrada per a gaudir d’una experiència musical integral!

 

No t’ho penses més.

Submergeix-te en una de les posades en escena més celebrades pel públic i viu l’òpera com mai abans l’havies fet.

Obtenir ruta