Viu Big Sound Festival: l’esdeveniment musical de l’estiu

Categories: música, festival urbà.

Festival de música

ÀREA TURÍSTICA: Ciutat de les Arts i Alameda

Balla sense parar a la Ciutat de les Arts amb el major esdeveniment de música urbana.

Vols donar la benvinguda a l’estiu en gran? Llavors, no et perdes el Big Sound Festival. Després de l’èxit de les anteriors edicions, el major esdeveniment de música urbana d’Europa torna a la ciutat de València.

Els dies 28 i 29 de juny, la Ciutat de les Arts i les Ciències acull desenes de concerts protagonitzats per artistes de primera fila, cantants i bandes nacionals i internacionals. Ací van alguns dels artistes confirmats: Quevedo, Mike Towers, Ana Mena, Sen Senra, Recycled J, María Escarmiento, José de Rico, Henry Mendez, The Tyets, Enol, Pimp Flaco i Orslok, quasi res!

Quevedo al Big Sound festival 2024

Queda’t amb aquesta dada important: la de Big Sound serà l’única actuació en viu de Quevedo a la Comunitat Valenciana l’any 2024 i promet ser el gran moment musical del pròxim estiu a la ciutat.

Un any més, els artistes més escoltats del panorama musical actual ofereixen actuacions per a tots els gustos en un gran xou en el qual, a més de bona música, també hi ha lloc per a gastronomia deliciosa, zona market i activitats paral·leles culturals i socials. L’espai que ens ofereix la Ciutat de les Arts dóna per a tot això i més.

Què més pots demanar? No li dones més voltes i compra ja la teua entrada en la web del festival, que penjarà el cartell de “sold out” molt aviat.

VUIC LA MEUA ENTRADA

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  29-06-2024

 • A:

  29-06-2024

 • Informació dels horaris

  28 i 29 de juny de 2024

 • Lloc

  Avinguda Professor López Piñero, 7. València

 • Preu

  Abonaments des de 79,90 €+ despeses de gestió


   

COM ARRIBAR

Obtenir ruta