Tornen els enviaments a domicili del Mercat Central a tota Espanya

Plaça Ciutat de Bruges, s/n
próximamente
Zona turística: 
Categoria: 
Gastronomia

Trobant a faltar algun ingredient valencià en la teua cuina? No tots tenim la sort de viure prop d'un mercat municipal per a poder comprar productes de quilòmetre zero, però ja no és un inconvenient per a gaudir d'ells. A partir del dilluns 11 de maig, el Mercat Central represa el servei a domicili a tota Espanya amb la gamma oferida per les seues prop de 300 llocs.

Com fer la compra

La compra pot realitzar-se per telèfon, per correu electrònic o a través de la web, on trobaràs un pla interactiu, que canvia conforme canvien les dades en temps real, amb totes les parades. Podràs adquirir prop de 20.000 productes com a fruita, verdura, pollastre, carn, peix, menjades per a portar, vins, productes gurmet, fruita seca, congelats, salaons... i qualsevol recipient per a cuinar-los a casa. Així que si somies amb la saborosa tomaca valenciana, les sucoses taronges mediterrànies o els dolços nispros de Callosa d'en Sarrià, ja són teus en un clic! Prova de comprar xufes de l'horta d'Alboraia i a fer orxata a casa, o a comprar-te tots els ingredients de la vertadera paella valenciana i a iniciar-te en l'art dels mestres paellers. Tens les receptes ací! I ara que comença la temporada de la clòtxina, inclou en la teua comanda una malla i prova-les amb aquestes altres receptes. Són molt fàcils de preparar!

Per als clients locals, continua el servei gratuït de consigna frigorífica, que permet realitzar la compra –bé presencialment, per telèfon o en línia- i deixar-la depositada en un magatzem refrigerat situat en els soterranis del mercat, per a recollir-la més tard, a peu o amb cotxe, fins a les 21.00 hores.

Altres mercats municipals, com el de Russafa, permeten avançar les comandes per telèfon o WhatsApp i anar després a recollir la compra, sense esperar cues.

Interest data

TELÈFON: 
+34 963 829 101
EMAIL: 
pedidos@mercadocentralvalencia.es

Add new comment

Dates i horaris: 
Del 08-05-2020al 30-05-2020

Com arribar

Autobús: 
C1