Torna la música al Palau de les Arts

Avda. Professor López Piñero, 1
destacado
Categoria: 
Música

La Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), els cantants i pianistes del Centre de Perfeccionament i el Cor de la Generalitat ofereixen un total d'onze sessions vespertines que començaran divendres que ve, 12 de juny, amb un concert de la OCV reservat exclusivament a la comunitat sanitària, en reconeixement per la labor realitzada durant la crisi del coronavirus.

 

A partir del dia 13 de juny, Els Arts obri aquest cicle per a tots els públics que se celebrarà a les 20.00 hores tots els dijous, divendres i dissabtes fins al pròxim 11 de juliol. Els concerts, amb localitats amb un preu únic de 5 euros, tenen una hora de duració, sense descans, i es comercialitzaran amb butaca numerada per a garantir els protocols de distanciament i un aforament sempre ajustat a la normativa vigent. Es prioritzarà la venda telemàtica d'entrades des d'ací.

 

La compra mínima i màxima per operació és de dues localitats que necessàriament estiguin contigües.  La venda de localitats individuals solo es realitza a través del telèfon 902 202 383.

 

Dijous per a abonats, divendres per a menors de 29 i dissabtes per a tots els públics

 

Amb el propòsit de fomentar una major diversitat de públics, s'han establint tres sessions setmanals dedicades, cadascuna d'elles, a un col·lectiu. D'aquesta forma, els concerts dels dijous tindran una venda prioritària per als abonats dels Arts, mentre que els divendres es reservaran exclusivament per a menors de 29 anys. Els espectacles dels dissabtes es destinaran al públic general.

 

El repertori previst inclou, entre altres programes, un per a instruments de corda, amb pàgines de Mozart, Dvořák,  Barber i Txaikovski, així com una vetlada dedicada exclusivament a la secció de vents, amb obres de Donizetti, Gounod i Beethoven. Els cantants del Centre de Perfeccionament, acompanyats pels pianistes José Miguel Román, i Stanislav Angelov, interpretaran diferents programes amb àries i romances d'òpera i sarsuela en les seues respectives sessions.

Interest data

Add new comment

Dates i horaris: 
Del 12-06-2020al 11-07-2020
Preu: 

5 euros