Torna a gaudir de la mar a València

Marina i platges de la Malva-rosa i del Cabanyal
destacado
Categoria: 
Esport

Amb l'arribada del bon temps, el Mediterrani i les extenses platges de València sempre conviden a gaudir dels esports nàutics. La Marina de València ja està activa oferint unes quantes activitats en la mar per a tots els gustos.

Ja pots llogar la teua taula de paddle surf o surf amb Ocean Republik, telefonant al 601205327. Estan oberts des de les 7 del matí!

 

Lloguer de iots amb o sense patró

També pots llogar el teu propi iot qualsevol dia, sense necessitat de llicència, trucant al telèfon 610211998 o fent la teua reserva a través de la pàgina web www.rentyachtworld.es. Si ho prefereixes, pots llogar una embarcació amb patró amb Quicksail (615229700) per a passar un dia a bord o el temps que vulgues amb la teua família o amics (al 100% quan convisquin juntes o al 75% de l'aforament del vaixell si no és així). Totes les eixides amb vaixell poden fer-se per aigües de tota la Comunitat Valenciana. No estàs desitjant un capbussó en alta mar?

 

Excursió en motos d'aigua

Si vols més adrenalina, Fun & Quads organitza excursions guiades de mitja hora en motos d'aigua tots els dies. S'organitzen entre les 9.00 i les 20.00 i en cada moto poden anar fins a dues persones. Què? T'abelleix solcar la mar amb vista a la platja de la Malva-rosa? Reserva la teua eixida en motos d'aigua ací. Si prefereixes anar per lliure, Jetski lloga motos d'aigua de 130 cv entre les 10.00 i les 19.00, telefonant al  662694007. Per a la teua tranquil·litat, realitzen desinfeccions de tot el material cada 90 minuts.

I recorda que la temporada de platja ja ha començat. Torna a gaudir del Mediterrani!

 

Obertura dels canals nàutics abalisats

Ja pots practicar el teu esport nàutic favorit en els canals esportius de les platges de Pinedo, la Malva-rosa i el Cabanyal. Gaudeix del surf, windsurf, paddlesurf, kitesurf o piragüisme fins al 15 d'octubre.

A la platja del Perellonet trobaràs dos canals diferenciats: un per a la pràctica de kitesurf i un altre destinat a les altres activitats nàutiques.

Add new comment

Com arribar

Metro: 
L6
L8
Autobús: 
19
92
95