Temporada 2020-2021 del Palau de la Música

Palau de les Arts i Teatre Principal
destacado
Categoria: 
Música

Atenció melòmans! El 23 d'octubre arranca la nova temporada 2020-21 del Palau de la Música. Fins a juny de 2021 podràs gaudir d'un excel·lent programa amb 27 concerts d'abonament que tindran lloc, igual que en l'última temporada, en les instal·lacions del Palau de les Arts i el Teatre Principal, mentre continuen les obres de l'edifici.

El programa comptarà amb grans orquestres, directors, solistes i cantants internacionals, com el tenor peruà Juan Diego Flórez, el pianista Lang Lang o l'Orquestra del Teatre Mariinski de Sant Petersburg sota la direcció de Valery Gergiev. A més, el Cicle José Iturbi retrà homenatge al pianista valencià en el 125 aniversari del seu naixement, amb 12 concerts de diferent temàtica a càrrec de l'Orquestra de València, sota la batuta de Ramón Tebar i altres directors convidats. També comptarà amb la violinista Leticia Moreno com a artista resident i Claudia Montero com a compositora resident.

Pots veure el programa complet ací.

Els abonaments es podran comprar a partir de setembre. Enguany, una única targeta donarà accés als dos espais: l'auditori del Palau de les Arts com al Teatre Principal.

Música, mestre!

Interest data

Add new comment

Dates i horaris: 
Del 23-10-2020al 17-06-2021
Preu: 

A partir de 10€