Taronja Games 2020

próximamente
Categoria: 
Esport

València prompte tornarà a vibrar amb l'ambient d'una competició esportiva europea. Atletes de diversos països es donaran cita en els Taronja Games 2020, del 24 al 26 de juliol, en una edició especial de la popular competició de Cross Training.

El primer esdeveniment esportiu no professional a Europa després del confinament acollirà a un total de 90 atletes, seleccionats després d'una fase classificatòria entre els millors esportistes de crossfit de cada país. Per a garantir la seguretat de tots, es crearà un corredor sanitari i tant atletes com jutges, voluntaris i organitzadors conviuran en el mateix hotel durant cinc dies. Tots els participants se sotmetran també a un test de Covid-19 a la seua arribada i registre el dia 22 de juliol.

Pròximament s'anunciaran més detalls dels escenaris triats per a l'esdeveniment, que es podrà seguir en directe a través de streaming.

També hi ha places per a atletes amateurs, així que, si eres un fanàtic del fitness, per què no t'apuntes tu també a la competició?

Add new comment

Dates i horaris: 
Del 24-07-2020al 26-07-2020
Preu: 

20€