Setmana de la paella en els restaurants de València

Diversos restaurants
no te pierdas
Categoria: 
Gastronomia

Només un dia a l'any els valencians deixem de ser estrictes jutges del que és una autèntica paella o no i convidem al món sencer a cuinar el nostre plat més internacional com preferisquen. El Dia Mundial de la Paella té lloc cada 20 de setembre i enguany pots celebrar-ho durant onze dies en qualsevol dels més de 60 restaurants que enguany participen en la World Paella Day Restaurant Week, del 17 al 27 de setembre.

En tots els restaurants hi haurà un menú tancat amb entrant, plat d'arròs i postres per 25 euros, beguda a part.

El dia 9 s'obrin les reserves per als foodies més fidels de les gastronomia valenciana, els membres del Club Cuina Oberta i el 10 per a la resta dels amants d'un bon arròs.

Tria entre versions molt de la terreta com la tradicional paella valenciana amb bajoqueta i garrofón d'Alejandro del Toro o la paella d'arròs d'olla amb pilota de La Ferrera. I si eres de propostes més marineres, no et perdes l'arròs sec de coliflor i sépia de platja de Kaymus o l'arròs melós de sépia, calamarons i galeres de Pelayo Gastro Trinquet.

Dona una ullada a tots els restaurants que participen amb els seus millors arrossos i reserva la teua taula per a celebrar el Dia Mundial de la Paella ¡en gran!

#WorldPaellaDay

Add new comment

Dates i horaris: 
Del 17-09-2020al 27-09-2020
Preu: 

25 euros el menú