Sagunt a Escena recupera el teatre valencià

Teatre Romà de Sagunt i altres
destacado
Zona turística: 
Categoria: 
Espectacles

Sagunt a Escena no faltarà a la seua cita aquest estiu. Del 4 d'agost al 5 de setembre, l'incomparable marc del Teatre Romà de Sagunt serà una vegada més l'escenari d'excel·lents produccions teatrals i musicals, que en aquesta ocasió tindran, més que mai, sabor valencià.

El programa inclourà prop de 40 espectacles d'arts escèniques i musicals, dels quals més de la meitat estaran a càrrec de grups i companyies valencians. Podràs gaudir d'estrenes absolutes, entre els quals es poden destacar:

•  “R-Minds”, primera producció de teatre de carrer de l'Institut Valencià de Cultura

•  “Saguntiliada”, de Paco Zarzoso, a càrrec de la Hongaresa Teatre

•  “Els nou”, de Gossos Danesos, a l'Auditori Joaquín Rodrigo

•  “Divina aberració”, de Cashalada, en la pujada al Castell`

Encara que el Teatre Romà serà l'escenari principal, també hi haurà actuacions en el centre cultural Mario Monreal, la casa de la cultura ý el centre cívic del Port de Sagunt, la Casa dels Berenguers i l'auditori Joaquín Rodrigo, a més d'actuacions circenses i teatre al carrer.

El programa complet s'anunciarà pròximament, juntament amb detalls de les mesures de seguretat sanitària requerides enguany. Trobaràs més informació en la web de Sagunt a Escena.

Sagunt es troba a una mitja hora de València amb cotxe. També pots arribar allí amb el servei regular d'autobusos (línia 115 de AVSA) i la línia C6 de trens de rodalia.

Gaudeix de les arts escèniques valencianes aquest estiu!

Add new comment

Dates i horaris: 
Del 04-08-2020al 05-09-2020