Reobertura dels museus

Varias direcciones
no te pierdas
Categoria: 
Exposició

Quant has trobat a faltar passejar-te per les sales dels museus? Ja pots tornar a emocionar-te contemplant obres d'art de tots els temps en els museus de València.

 

Bombas Gens suma una exposició d'Inma Femenía en la seua reobertura

Bombes Gens reobrirà les seues portes al públic aquest dissabte 30 de maig amb totes les seues sales llestes per a ser recorregudes, incorporant a l'experiència de visitar “Hiperespacios” i “Botànicas” - les exposicions que ja estaven en marxa-, una nova mostra: “Infraleve” d'Inma Femenía.

Bombes Gens es repensa i ofereix ara al visitant un interessant recorregut que conjumina art, patrimoni i naturalesa. Marcat en el sòl amb la finalitat de guiar els passos del visitant, l'itinerari recorre les tres exposicions d'art en un únic sentit per a garantir les distàncies de seguretat. L'experiència es completa amb la visita al jardí, la contemplació del celler medieval des de l'exterior i la possibilitat de descarregar els textos sobre les mostres des del teu mòbil.

Amb aquest recorregut únic, i substituint la informació en paper per la informació digital, incrementat les labors de neteja, proporcionant gel hidro- alcohòlic i guants als visitants i recordant l'ús obligatori de màscares, el centre d'art de la Fundació Per Amor a l’Art manté la seguretat per damunt de tot. Bombes Gens tindrà un horari especial de divendres a diumenge, de 17.00 a 21.00 h.  

Mudeu de Belles Arts, Centre del Carme i IVAM

En el Museu de Belles Arts de València (de 10.00 a 20.00 h.), el Centre del Carme Cultura Contemporània (d'11.00 a 21.00 h.) i l'IVAM (de 10.00 a 19.00 h.), s'allargaran totes les exposicions que s'exhibien en el moment del tancament, encara que l'IVAM, que serà gratuït fins a final de 2020, s'ha inaugurat l'exposició 'Jorge Peris. Dark Man a lloms de l'Ocell de Foc'.

 

Museus municipals

Ja poden visitar-se la Casa-Museu Benlliure, Casa-Museu Vicente Blasco Ibáñez, Museu de la Almoina, Museu de Ciències Naturals, Museu de la Ciutat, Museu de l'Arròs, Museu d'Història de València i Palacio de Cervelló amb aquests nous horaris:

 

- Dimarts, dimecres i dijous: de 10 a 14 h.

 

- Divendres i dissabtes: de 10 a 14 h. i de 15 a 19 h.

 

- Diumenges i festius: de 10 a 14 h.

 

- Dilluns: Tancat

 

Tots els museus municipals seran gratuïts fins que s'implanti un pagament sense contacte que gegantesque les mesures de seguretat. Recorda que es permeten només visites individuals i familiars, entenent com a tals tant la visita d'una persona com la d'una unitat familiar o unitat de convivència. De moment, no es poden realitzar visites de grups, visites guiades ni activitats culturals o educatives. Els elements audiovisuals i tàctils, així com les taquilles o consignes no estaran en funcionament. Per seguretat, es retiraran també els fullets.

 

En tots els museus oberts a la ciutat, l'aforament es limita a un terç de la capacitat habitual, l'ús de màscara és obligatori i haurà de mantindre’ s la distància mínima de seguretat de 2 metres al llarg de tota la visita. Hi ha gels hidro-alcohòlics per a la neteja de mans i s'ha reforçat la neteja de les instal·lacions i els banys.

Per quin començaràs?

Add new comment