Obren les platges de València

destacado
Categoria: 
Naturalesa
Activitats amb xiquets

L'inici de la temporada de platges ens farà gust de glòria enguany! Amb l'inici de la Fase 2, ja està permès el bany i l'ús públic de les platges de València. Encara que el sentit comú i les mesures d'autoprotecció són la clau per a continuar amb la contenció de la pandèmia, s'han implantat unes mesures de seguretat especials.

Dobles accessos

A les platges urbanes de la Malva-rosa i El Cabanyal, hi haurà accessos d'entrada i eixida, amb passarel·les dobles, un increment del personal d'atenció sanitària i socorristes, així com de neteja, i un operatiu especial de vigilància policial.

En el cas dels accessos a les platges del Parc Natural de L’Albufera, es manté l'amplitud d'accés, però les papereres se situen fora, en les àrees d'entrada i eixida, per a respectar l'estatus natural, i evitar un focus de contaminació per a la fauna local.

És obligatori l'ús de calçat en totes les passarel·les d'accés.

Distanciament social

En totes cal respectar el distanciament social. La distància mínima entre hamaques serà de 2 metres, entre eixos d'ombrel·les haurà de ser d'un mínim de 4 metres, i la distància d'usuaris fins a la riba, de 6 metres. Si vas a la platja en grup, recorda que no podeu ser més de 20.

Està prohibit jugar amb pilotes o pales, tant en l'arena com en la mar.

 

Informadors a peu de platja

El servei de Socorrisme i Vigilància a les platges, que l'Ajuntament duu a terme en coordinació amb Creu Roja Espanyola suma enguany la funció d'informació i control dels usuaris. Hi haurà un equip de 25 informadors a peu de platja i cartellera especial recordant les normes d'autoprotecció.  A això se sumarà l'habitual dispositiu de la Policia Local, d'agents i vehicles de suport que, a la prevenció i persecució d'activitats delictives, sumarà la vigilància del compliment de les normes de seguretat davant la pandèmia.

 

 Neteja especial

Es destina un equip de neteja de 22 persones, que es veurà reforçat amb 5 més (fins a un total de 27) durant els mesos de juliol i agost, en labors específiques de neteja i desinfecció per la COVID-19. L'operatiu inclou la presència d'operaris amb motxilla en tasques de desinfecció de papereres.

 

 Vigilància amb drons

La Policia Local de València vigilarà amb drons les possibles aglomeracions que puguin comprometre la salut dels usuaris de les platges. També es vigilarà i controlarà tot el litoral a través dels quads especialitzats en recorregut d'arena. La Policia Local sancionarà qualsevol comportament que infringia les mesures sanitàries decretades pel Govern d'Espanya, amb l'objectiu de garantir al màxim la protecció de la població davant la pandèmia pel coronavirus.

Platja de la Malva-rosa de València

Playa de El Cabanyal (Las Arenas)

Platja de Pinedo València

Platja de El Saler

Platja de La Garrofera València

Platja de L'Arbre del Gos de València

Add new comment

Dates i horaris: 
Del 01-06-2020al 15-09-2020
Preu: 

Gratis