El Nadal és un espectacle

destacado
Categoria: 
Espectacles
Nadal

Grans muntatges, ballets, concerts orquestrals i òperes prometen convertir la ciutat en un epicentre d'art i música per Nadal.

Un tribut a la banda espanyola Mecano omplirà l'escenari del Palau de Congressos el 28 de desembre  amb la gira Filla de la Lluna. Si us van els musicals, en el Teatro Olympia estarà El Guardaespaldas  del 13 de desembre al 12 de gener, amb una funció especial de Nit de cap d'any que inclou cotilló, cava i raïms per a brindar pel 2020. Per a amants de la dansa, el  Ballet Nacional del Geòrgia estarà en El Palau de Congressos interpretant El Trencanous el 26 i 27 de desembre

Als seguidors de Joc de Trons i amants de la música us encantarà el concert de la Royal Film Concert Orchestra de la Fundació Excelentia del 29 de desembre en el Palau de Congressos. Música de la popular sèrie de televisió i altres bandes sonores de cinema èpic seran interpretades per una orquestra de més de 90 músics. Més música de cinema? Perquè també en el Palau de Congressos, el 3 i 4 de gener, actua la Film Simphony Orchestra interpretant la música de Retorn al Futur, Aladín, Pirates del Carib i moltes més.

Les grans veus de la música negra arriben al Teatro Olympia amb una renovada proposta per a fer vibrar al públic amb la seua mescla de vitalitat i espiritualitat amanida amb els ritmes del funk i blues. Serà el 30 de desembre amb l'Alabama Gospel Choir.

Si voleu viure una genuïna festa flamenca, ja podeu comprar les entrades per a l'espectacle Farrucos i Fernández el 16 de desembre. Cançons populars, bulerías, tangos, panderetes i cachivaches en mans d'una família amb gran tradició flamenca disposada a fer gaudir de la simbomba, una festa que té els seus orígens al Jerez del segle XVIII, quan, durant els dies abans de Nadal, els seus veïns cantaven nadales al voltant d'una foguera ... i una botella d'anís.

El flamenc serà també protagonista en el Teatre Talia amb Simbomba Nadalenca el 17 de desembre. No us perdeu al cor 'Sabor del Sud', el mestre de la guitarra Juan de Pilar, el cante de Tomás dels Afectes i el calaix de Benjamí 'El Piraña'. Més flamenc? Diego el Cigala inaugura el 21 de desembre el primer cicle del Palau de les Arts dedicat a aquest gènere i la Sala Gira-sol ofereix tots els dijous concerts de guitarra flamenca en directe. També a la Sala Gira-sol podreu gaudir de dijous a dissabte dels millors monòlegs d'humor. I els diumenges, el millor espectacle de màgia i endevinació de la mà de Javier Botia.

Els estudiants de l'escola de música Berklee interpreten quatre concerts al costat del professorat de l'escola, compartint amb el públic la seua música i el seu talent. Cadascun dels dies suposarà un viatge per diferents estils musicals: l'energia del groove i del latin jazz, la riquesa de les músiques del mediterrani, la bellesa harmònica del jazz, el mestissatge musical de la fusió, o l'encant del pop. Seran el 9, 10, 16 i 17 de desembre a la Sala El Boig, sota el cicle Sinestèsia.

I la música segueix tots els dijous i divendres de Nadal en Café Mercedes, en el carismàtic barri de Ruzafa. Un club de jazz en origen, però que també ofereix concerts d'altres estils afins. Consulta la seua programació ací. La Sala Matisse és també un pla genial per als amants de la música. dona una ullada a tots els concerts que tenen programats per a les vacances de Nadal: jazz, salsa, música negra i espectacles familiars.

Espectacles en família

El clàssic d'Alicia al País de les Meravelles tindrà la seua versió en musical en el Teatro Olympia el 23 i 26 de desembre i el 2 i 6 de gener. I tota una reinterpretació de l'obra de Carroll, també en clau de música, amb Alicia en Wonderland a la Sala Russafa del 19 de desembre al 6 de gener. L'espectacle pretén donar una ullada a la nostra època en clau de farsa, humor i metàfora. Una jove que tracta d'iniciar la seua carrera, es trobarà amb un món estrany, hostil, caricaturitzat, on res és el que sembla. O tal vegada, només és el reflex de l'altre costat que li mostra l'espill. Un lloc ple d'estranys éssers, persones, animals, governants, situacions... i la música que ha acompanyat a tota una generació (Stones, Lou Reed, E.L.O., Abba, Prephab Sprout o The Police). Un retut homenatge a Carroll i als quals encara volen somiar, malgrat els mals temps.

Cinc joves il·lusionistes estaran en el Teatro Talia per a mostrar els trucs més al·lucinants. Del 23 de desembre al 3 de gener, amb el cicle Nadal Màgic.

I altres cinc cantants lírics són els protagonistes de The Opera Locos, un espectacle còmic operístic en el qual els grans èxits de l'òpera es fusionen amb altres estils musicals de la forma més original. Amb una singular posada en escena, cuidada estètica i el sentit de la comèdia de Yllana, The Opera Locos aconsegueix crear una experiència nova i diferent a l'hora d'experimentar l'òpera i, sobretot, acostar-la a tots els públics d'una manera fresca, inusual i divertida. Del 26 de desembre al 5 de gener del Palau de les Arts.

Add new comment

Dates i horaris: 
Del 19-12-2019al 06-01-2020