Nadal a Bioparc

Categories: en familia.

No t'ho perdes

ÀREA TURÍSTICA: Bioparc i parc de Capçalera


El Nadal és un moment esperat per tots i especialment desitjat pels més xicotets. I al BIOPARC aquestes dates arriben amb la tradició de realitzar el primer regal, el Passe B! anual infantil. Fins al 6 de gener, tots els xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys que ho desitgen poden sol·licitar el seu Passe B! de la forma més senzilla, emplenant les dades en la web. D’aquesta manera, poden començar a gaudir d’un dels millors parcs d’animals del món des de ja mateix per a aprofitar els festius del pont i les vacances escolars, així com tot l’any vinent 2022. 

El tràmit han de realitzar-lo els pares, les mares o els tutors/tutores i rebran gratuïtament el passe anual B! infantil, valorat en 38 €, abonant únicament 3,5 € de despeses de gestió i 1 € destinat als projectes de conservació de la Fundació BIOPARC. A més, per a facilitar l’operació a les famílies, poden sol·licitar-se tants passes com necessiten. D’aquesta manera, BIOPARC manté el seu compromís amb la societat en convertir-se en un espai de trobada i afavorint l’accés en les condicions econòmiques més avantatjoses. 

També es reprén el joc virtual “Encanteri de Nadal” una iniciativa dirigida als més xicotets de la casa on aprenen divertint-se, resolent diversos reptes. L’ambient africà els acompanya per a descobrir diferents espècies animals i conéixer els perills als quals s’enfronta la naturalesa per a protegir-la entre tots. BIOPARC continua així amb els seus objectius fonamentals com són l’educació i la conscienciació per a canviar conductes i preservar el medi ambient. 

Entre les propostes per a aquest mes, destaca la Desfilada de gossos abandonats que es realitza amb la protectora AUPA i que tindrà lloc el diumenge dia 19 a les 12 h. Els caps de setmana i festius es pot participar en les activitats complementàries gratuïtes que es realitzen al llarg de tot el dia. 

BIOPARC es troba en un moment molt especial, amb les cries de ximpanzé, goril·la, el xicotet hipopòtam Gori i tota la nova vida que, des de la primavera, ha anat omplint cada racó. 

 

Horari de Nadal 

El parc obri tots els dies de l’any, ara, amb un horari de 10 del matí a les 6 de la vesprada. Per Nadal els dies 24 i 31 de desembre tanca a les 17 h i el 25 de desembre i 1 de gener obri a les 11 h. BIOPARC ofereix l’oportunitat de realitzar un viatge a alguns dels hàbitats més bells i amenaçats, integrant l’educació i la conscienciació per a canviar conductes i preservar el medi ambient. L’entrada infantil és gratuïta fins a complir 4 anys i, per a totes les persones que volen visitar el parc com un espai d’oci habitual, existeixen diferents modalitats de passe B! amb tarifes molt econòmiques per a adults des de 25 €+1 € tot l’any o el Passe Manada per als adults 40 €+1 €. 

imals, visites guiades als boscos equatorials o de babobabs, exhibicions ...

Informació d'interés

Obtenir ruta