Música en viu en Matisse Club

Matisse Club
destacado
Categoria: 
Música

Has trobat a faltar la música en viu durant el confinament? Es va acabar el sofriment: novament pots gaudir d'actuacions en directe en Matisse Club, començant amb un programa limitat que sens dubte s'anirà ampliant en els pròxims mesos.

Per a obrir boca, no et perdis els següents actes:

Duo Caifás plays Jesucrist Superstar: 20 de juny a les 22.30 hores. El duo format per Antonio J. Iglesias (Dwomo, Els Toreros Morts) i Gilbertástico porta la seua peculiar versió del famós musical d'Andrew Lloyd Weber. Entrada 10€.

Renacer: 21 de juny a les 12.30 hores. Recital de piano, jazz i cançons per l'artista valencià Albert Sanz. Entrada gratuïta.

•    Albert Sanz convida a Rogerio Campes: 27 de juny a les 19.00 hores. Tornen les Tard-Cites de Matisse amb un duo ric en matisos, orquestracions, balls i varietés musicals.

•   Bona Fe: 25 de setembre a les 22.00 hores. El grup cubà presenta el seu nou disc Carnal, dins de la gira europea originalment prevista al maig. Entrada 15€.

 

D'acord amb les noves normatives, la sala tindrà un aforament limitat i es mantindran mesures com les distàncies de seguretat i l'ús obligatori de màscares (excepte per a beure la teua copa!). Del costat positiu, també significa que no hauràs d'esperar en la barra a ser servit: un cambrer prendrà nota i et portarà la beguda al teu seient.

Torna a vibrar amb la millor música en directe!

Add new comment

Dates i horaris: 
Del 20-06-2020al 25-09-2020
Preu: 

10-15€

Com arribar

Metro: 
L5
L7