Skip to main content

Mitja Marató València Trinidad Alfonso

Categories: esport.

Destacat

El 24 d’octubre València Ciutat del Running tornarà a fer honor al seu nom i celebrarà la 30a edició de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP.

Consagrada com una de les grans cites de la tardor en carreres de fons nacionals, la Mitja Marató València ofereix una distància de 21.097 m en un circuit ràpid que transcorre per la València marítima i el centre de la ciutat. Enguany el recorregut és igual de ràpid que els anteriors (només deu corbes en el traçat), però compta amb espais amplis en les zones d’eixida i meta per a realitzar el control d’accessos de manera adequada i poder mantenir les distàncies de seguretat requerides per la situació sanitària per als corredors populars.

El nou recorregut de 21.097,5 metres tindrà l’eixida i la meta en l’avinguda dels Tarongers, al costat dels campus de la Universitat de València i de la Universitat Politècnica de València, amb quatre carrils tant en la via d’eixida per als primers metres com en la recta de meta. A més, l’ampli solar contigu a l’eixida i la meta permetrà albergar la fira del corredor i les zones sectorialitzades en diversos espais per a acollir als corredors. Ja saps, el 24 d’octubre tens una cita obligada a la Ciutat del Running. No t’ho pots perdre! 

 

PLÀNOl DEL RECORREGUT

Informació d'interés

Obtenir ruta

Subscriu-te al nostre Blog!

No et perdes els millors plans per a gaudir a València!

Subscriu-te