Gran Fira de València

Diversos punts en tota la ciutat
VALORACIÓ: 
no te pierdas

Una vegada més, València serà una festa durant el mes de juliol, amb la celebració de la Gran Fira. Un programa completíssim amb més de 150 esdeveniments en diferents punts de la ciutat. Música, desfilades, focs artificials i la batalla més acolorida del món: la Gran Fira ho té tot.

Aquestes són algunes de les cites clau:

30 de juny: Començament oficial de les festivitats amb la desfilada inaugural i el Correfoc de la Gran Fira pels carrers de València.

20 de juliol: La Gran Nit de Juliol, una nit plena de música i sabor amb concerts gratuïts, degustacions de paella i molt més en diferents espais públics. A més, els museus obriran fins a la matinada.

13 de juliol: Nit a la Mar, el castell de focs artificials més espectacular de la Fira omplirà de color la Marina de València a mitjanit. A més, hi haurà altres espectacles pirotècnics tots els dissabtes del mes.

28 de juliol: Batalla de les Flors, una autèntica explosió de color i alegria als carrers de València, en la qual homes i dones amb vestits tradicionals desfilen en majestuosos carruatges llançant flors al públic (i defensant-se de les què els tiren a ells). Vés preparant la teua munició! La Batalla començarà a les 8pm al Passeig de l'Albereda.

26 de juny al 13 de juliol: Festival de Jazz al Palau de la Música: Un programa complet de jam sessions i concerts per als amants del jazz.

Concerts de Vivers: Durant el mes de juliol, artistes del calibre de Luis Fonsi, Aitana o La Casa Azul encapçalaran la cartellera d'aquestes vetlades de música a l'aire lliure als Jardins de Vivers.

El programa es pot veure ací.

Interest data

Add new comment

Dates i horaris: 
Del 30-06-2019al 28-07-2019