Gran Fira de València

Categories: festes i tradicions.

Imprescindible


La música, la pirotècnia i el folklore aterren a València de l’1 al 25 de juliol amb la tradicional Gran Fira de València.  

Un centenar d’activitats per a tots els públics omplin l’agenda valenciana en diversos barris com Benimaclet, Carpesa, la Malva-rosa, la Torre, Massarrojos, Natzaret, Pinedo, Campanar, Orriols i Nou Moles. Entre el 7 i el 25 de juliol, el cicle "Correfira" ofereix més de 30 actuacions, com ara els monòlegs d’Óscar Tramoyeres, Manu Badenes, María Zamora o Pepa Cases i altres funcions de teatre, circ i concerts. Els més xicotets poden gaudir d’espectacles infantils de la mà de Ramonets, Dani Miquel o Seda Jazz Happy Jazz amb el programa de "Menuda Fira". 

La popular Batalla de Flors serà substituïda per una exhibició de tres carrosses de flors en la Plaça de Manises, el 24 de juliol, a partir de les 19.00 h. Acosta’t per a conéixer la destresa dels mestres carrossers treballant la flor.  

El dia 24 també tindrà lloc la Gran Nit de Juliol, de 19.00 a 23.00 h., amb 14 actuacions que inclouran les de Pep Gimeno "Botifarra", María Juan, la Jazzwoman Band o la Federació de folklore de la Comunitat Valenciana.  

La programació de la Gran Fira es completa amb el festival Polirítmia i els Concerts de Vivers, sumant més de 30 artistes en els seus cartells, quasi res! 

Informació d'interés

MÉS ESDEVENIMENTS DE LA GRAN FIRA