Gaudeix del primer monogràfic exclusiu d’Anna Boghiguian a l’IVAM

Categories: exposició.

IVAM

Anna Boghiguian és una de les artistes contemporànies més interessants del nostre temps. Després d’exposar en diferents ciutats del món, arriba a Espanya la primera exposició monogràfica dedicada exclusivament a ella.

La creadora egipciocanadenca d’origen armeni utilitza el colonialisme com a frontissa d’un canvi radical en les relacions de les persones amb el món. No obstant això, la seua obra té un toc personal i profund, ja que Boghiguian inspira les seues imatges en la seua pròpia experiència, la seua resposta emocional davant determinades situacions i el seu moviment constant.

L’exposició està composta per un recopilatori mitjançant el qual l’artista explora l’impacte econòmic, polític, històric i social que tenen uns certs episodis del passat en l’actualitat.

Dibuixos, pintures, collages i instal·lacions artístiques a través dels quals Boghiguian expressa la seua manera de pensar d’una manera poètica i visual.

No et perdes aquesta oportunitat única de submergir-te en l’obra d’Anna Boghiguian del 10 de març al 4 de setembre a l’IVAM.

Obtenir ruta