Exposicions al IVAM

Museo IVAM
VALORACIÓ: 
destacado
Zona turística: 
Categoria: 
Exposició

L'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) és una parada obligatòria si visites València. El museu, que s'ha constituït com un referent de l'art modern en el panorama nacional, alberga una col·lecció permanent amb obres de grans artistes internacionals de distintes disciplines: pintura, escultura, fotografia, vídeo, etc. Ací et mostrem les col·leccions que podràs descobrir si t'acostes a l'IVAM:

  • L'eclosió de l'abstracció. Línia i color en la col·lecció de l'IVAM. Esta exposició tracta d'analitzar l'art abstracte desenrotllat des de la postguerra fins a l'actualitat. La trobaràs en el museu fins al 21 d'octubre.

  • Espanya. Avantguarda artística i realitat social. 1936-1976. Cas d'estudi. Conjunt d'obres incloses en la Biennal de Venècia de 1976. La col·lecció estarà disponible fins al 13 de gener de 2019.

  • Les constel·lacions de Julio Gonzalez. Entre la representació i l'abstracció. L'artista reflexiona sobre el gir experimentat per l'escultura en el segle XX. Pots visitar-la fins al 17 de març de 2019.

L'IVAM també acull temporalment diferents exposicions d'importants artistes i amb diferents plantejaments. Les col·leccions que pots visitar actualment i que estaran disponibles prompte, són:

  • L'esperit d'una època: Ignacio Pinazo en la col·lecció de l'IVAM. Exposició inspirada en l'artista valencià que va obrir un nou espai per al tractament del naturalisme, la llum i la investigació. Disponible fins al 7 de maig de 2019.

  • Txomin Badiola. El poble no està amb nosaltres. La pancarta que ha dissenyat Badiola per a la fatxada de l'IVAM és una metàfora de l'inconformisme dels artistes, que tendixen a ser intransigents amb el socialment acceptat. Podràs visitar-la fins al 13 de gener de 2019.

  • Ángeles Marco. Vértigo. Del 21 de setembre al 6 de gener de 2019 podràs visitar l'última obra d'una de les artistes més importants de la generació que va protagonitzar la renovació de l'escultura a Espanya entre els huitanta i noranta del segle passat.

  • Pepe Miralles. ELISA. Exposició disponible del 28 d'octubre al 24 de febrer de 2019, en la que podràs conéixer ELISA, un dispositiu de detecció a partir de la relació entre antígeno i anticuerpo. Durant el temps expositiu es realitzaran assajos per a detectar, mediar i arxivar els impactes que el VIH ha causat en els cossos d'hòmens que mantenen relacions amb altres hòmens.

  • El pes de les cendres. Anna Malagrida. Mostra sobre el projecte desenrotllat en l'IVAM per l'artista, fruit del seu interés per les Falles com a fenomen d'identitat cultural i realitzat a través de l'observació de les cendres, com resultat de la festa. Podràs visitar l'exposició del 25 d'octubre al 24 de febrero de 2019.

  • Habitar el mediterrani. Exposició que va més enllà de la idíl·lica visió del mar i aborda la superposició i la confrontació de llengües, cultures i religions. La mostra estarà disponible del 29 de novembre al 14 d'abril de 2019.

  • Annette Messager. Púdic - públic. L'artista francesa aporta al museu la seua visió creativa al marge del patriarcat i la seua obra, formada per objectes quotidians, reivindica la manualitat, que tradicionalment s'ha associat al món femení, per a donar-li la volta i portar-ho a un territori de significat i eloqüència. L'exposició estarà disponible fins al 4 de novembre.

El museu d'art modern està obert de dimarts a diumenge d'11 a 19.30 h. i el preu de l'entrada oscil·la entre els 3 i 6 euros, però els divendres (19 a 21 h.) , dissabtes (15 a 19 h.) i diumenges l'entrada és gratuïta.

Add new comment

Dates i horaris: 
Del 24-09-2018al 07-05-2019 10:00 horas
Preu: 

Des de 4 euros

 

Divendres vesprada, dissabte vesprada i diumenge tot el dia gratis

Com arribar

Metro: 
L1
L2
Autobús: 
95