Els animals de Bioparc t'esperen!

Bioparc València
destacado
Categoria: 
Activitats amb xiquets

Ja pots tornar a gaudir de l'experiència més salvatge de València! Bioparc obri les seues portes i t'espera amb noves sorpreses, com les precioses cries de diverses espècies que han nascut durant els mesos del confinament. No et perdes a l'encantadora cria d'hipopòtam  joguinejant amb els peixos!

A més, per a celebrar la seua reobertura, Bioparc València t'ofereix preus especials de 20 euros per a l'entrada general i 15 euros la infantil.

L'aforament, almenys de moment, es limitarà a un màxim de 2.200 persones per a garantir la seguretat i comoditat de tots. És necessari reservar l'entrada amb almenys 24 hores d'antelació a través de la web de Bioparc, triant data i hora preferida, entre les 10:30h i les 19:30h. L'última entrada permesa és a les 17.30 hores.

S'han creat cinc itineraris de sentit únic pels diferents hàbitats del parc, que podràs descarregar en el teu mòbil a través d'un codi QR, juntament amb altres recomanacions per a la teua visita. Trobaràs les mesures ja habituals de seguretat sanitària, també en els serveis de restauració i botiga. I recorda que els espais coberts, edificis o àrees singulars tindran un aforament limitat al 35% de la seua capacitat.

A quines esperes? Feix la teua reserva i veu preparant la cambra!

Interest data

Add new comment

Dates i horaris: 
Del 18-06-2020al 31-12-2020
Preu: 

Promoció:

General 20€

Infantil 15€

Com arribar

Autobús: 
98
99