El Nadal és un espectacle

Categories: espectacle.

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric


Perquè un nadal diferent no significa que siga avorrit.

Per això, obre bé els ulls i pren bona nota de tots els espectacles que vénen a continuació.

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    22-12-2022

  • A:

    09-01-2023

Teatro Olympia

Comencem amb el Teatre Olympia, que porta una programació tan cargadita com els Reis Mags. Del 22 de desembre al 10 de gener els més menuts tenen una cita amb Bella, Xip, Lumière i companyia en aquest clàssic que mai falla: «La Bella i la Bèstia, el musical». Si no t'ho vols perdre, aquí pots comprar ja les teues entrades.

El dia 30 de desembre el teatre el té reservat per als riures, amb «València Comedy», en el qual el més granat del panorama monologuista de la ciutat es dóna cita en un «Especial 2020 (quin añito)». Aquí pots fer-te amb la teua entrada.

Però aquí no acaba l'humor, perquè Raúl Antón presenta el seu espectacle «Una autèntica nit noventera» del 18 de desembre al 15 de gener. Mira, aquí tens les entrades.

Teatro Talia

Ens anem ara al Teatre Talia, en el qual el mateix dia 15 de desembre pots emocionar-te amb l'homenatge a Carlos Gardel titulat «La nit que em vulguis». Les entrades estan ja a la venda, mira.

El 21 de desembre el Yiyo & El seu Troupe vénen a omplir el panorama flamenc amb un espectacle de ball protagonitzat per Yiyo, un dels balladors amb major projecció en aquests moments. Per a no perdre-t'ho, fes-te ja amb la teua passada aquí.

Seguim amb una de teatre de la mà de «El mètode Grönholm», una sàtira sobre el món dels processos de selecció de personal que estarà en cartell des del 23 de desembre al 24 de gener. I aquí, tens les entrades.

Acabem amb «El Vilà del Nadal», una divertida obra nadalenca que traurà més d'una riallada a menuts i grans. Aquí pots reservar ja les teues entrades.

Ara fem un xicotet viatge al Palau de la Música, on la soprano Ofelia Sala acompanyada d'Ignasi Vidal en el paper de narrador representen la 5a simfonia de Beethoven. Els acompanya l'orquestra de València amb Ramón Tebar a la batuta. Per aquí per a fer-te amb les teues entrades.

La Capella de Ministrers, per part seua, ens porta el 20 de desembre un nadal renaixentista al voltant del Cant de la Sibil·la, amb un repertori de nadales que s'escoltaran de llarg a llarg del Teatre Principal. Aquí tens més detalls.

I sense moure'ns d'escenari cultural et proposem l'espectacle de titelles «Somiant el Carnestoltes dels Animals», en el qual la música i l'humor es fan les estrelles de l'escenari. Estan en cartell del 27 al 29 de desembre; aquí les entrades.

I per a finalitzar et recomanem un altre bon pla nadalenc: acostar-te al Palau de les Arts a gaudir de l'òpera amb «La Cererentola», una reinterpretació de la Ventafocs de mans (ni més ni menys) de Rossini. Aquí tens més detalls.

Ja veus que València viu el nadal intensament. Què dius, t'uneixes?

* Recorda que en tots els teatres, l'aforament és limitat, l'ús de gel hidroalcohólico i de la mascareta són obligatoris i cal mantenir la distància interpersonal amb la resta de públic.

28 Tue
24º 19º