El festival Etnomúsic torna a València amb la seva 21a edició

Categories: música.

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

Uneix-te al festival Etnomúsic i celebra la seva vint-i-unena edició amb destacades artistes i molta música, de l'11 de maig al 22 de setembre de 2024.

El festival Etnomúsic, una icona de la música folk local i internacional, torna a València per celebrar el seu vint-i-unè aniversari.

Des de l'11 de maig fins al 22 de setembre, L’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia, ens convida a gaudir d'una nova edició sota el lema "Amb Mirada de Dona."

S'alinea amb l'exposició més important del museu de 2024, "Fadrines," que explora la vida de dones que van triar no casar-se i desafiar les normes socials del seu temps.

Seguint aquest inspirador tema, el festival presenta una programació dominada per dones talentoses, que ens mostraran la seva visió del món a través de la música.

Com la prometedora artista valenciana La María, que obrirà el festival amb el tradicional cant valencià, o Mayalde, un reconegut grup tradicional espanyol que et farà reviure la música dels teus avis en un concert molt familiar.

I la programació de L’Etno continua amb artistes com Nido, que presentarà una compilació de jotes i rodes burgaleses fusionant ritmes tradicionals amb temes contemporanis, i amb Maria Mazzota, la cantant italiana capaç de fer-nos viatjar amb les seves tarantel·les.

Prenent com a punt de partida la feminitat, també s'explorarà el punt de vista més íntim de les dones amb personalitats com Carola Ortiz amb el seu àlbum "Cantareras," i amb Alba Carmona, acompanyada pel guitarrista Jesús Guerrero, que oferirà els seus temes fusionant tradició i modernitat amb la guitarra flamenca.

També tindràs l'oportunitat de gaudir d'"Eixa," un projecte innovador d'Alba Carmona i de la compositora Isabel Latorre, que et portarà a territoris com la cançó d'autor, la copla, el bolero o fins i tot el jazz.

I el festival no es quedarà només a L’ETNO.

Etnomúsic viatjarà pels municipis de la província amb "Etnomúsic als pobles," portant la seva màgia a més racons amb la participació d'artistes com Karlos Nao, un jove flautista que barreja flamenc amb altres estils i molts més.

Uneix-te a Etnomúsic 2024 i vine a gaudir de la millor música sota el lema "Amb Mirada de Dona!"

MÉS INFORMACIÓ

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  21-09-2024

 • A:

  21-09-2024

 • Informació dels horaris

  Aforament limitat

 • Lloc

  Carrer de la Corona, 36, 46003 València, Valencia

 • Preu

  Gratuït, prèvia recollida d'entrades al vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia (de 10:00 h a 20:00 h, des del dimarts anterior a la celebració de cada concert) màx. 2 entrades per persona, o a través de la web: www.letno.es.

   

   

   

   

COM ARRIBAR

C/ de la Corona, 36, Valencia, España

Obtenir ruta

Com arribar

 • Metro: L1, L3, L5.
 • Autobús: 28, 64, 95.
21 Fri
28º 19º